Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Amikor valaki közel enged...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Amikor valaki közel enged magához majd úgy tesz mintha csak én akarnám őt. Az nem felvállalós?

Figyelt kérdés
2018. jún. 18. 20:03
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

Köszönöm 😊,de nem lesz legközelebb.

Ilyen csak 1 van.Nem tudsz leállni a közepén elkezdeni nem kell.Azt meg ő tette meg.Valahogy mindkettőnknek járt ez a tapasztalat.Ez van.

2018. jún. 19. 04:14
 12/19 anonim ***** válasza:
Nem tudom ti hogy vagytok vele, én nem csak azokat engedem közel magamhoz akiket szeretek. A barátaimmal is mély a kapcsolatom, megnyílunk egymásnak. Ettől még nem akarunk járni... Csak ezáltal jobban megismerni a másikat, és a másik által önmagunkat. És könnyebb így szeretni egy barátot és így ragaszkodni egy baráthoz, mintha csak ellennénk mint egy akciófilmben, hogy ne unatkozzunk...
2018. jún. 19. 07:56
 13/19 anonim ***** válasza:
#8: Nem lehet, hogy éppen nem érzett Téged közel magához?
2018. jún. 19. 08:00
 14/19 anonim ***** válasza:

Én is ugyanebben jártam,járok 5 éve már. Most tartok ott,hogy azt mondtam,elegem van! Szerettem,szeretem mai napig,de teljesen tönkre tett ezzel a közel enged,eltávolodik dologgal. Ha meg nem keresem akkor meg ő keres és von kérdőre,hogy de mi a helyzet?

Mással próbálom őt elengedni,mert lehet,hogy fontos vagyok neki,de ilyen téren nem eléggé,hogy adjon is magából nekem egy darabot. (Nem szó szerint!😂 😜). Jaa és amúgy hetero és párkapcsolatban él egy pasival kb 3 éve.

2018. jún. 19. 09:09
 15/19 A kérdező kommentje:
Ha valaki szeret az nem baratság már,ha tudod hogy szeret akkor el kell mond neki hogy ha téged nem érdekel,nem játszani szórakozni.Mert ha tudod hogy fáj neki akkor tudatosan bántod.Szerettem volna dülőre jutni vele.Nem akart beszélni sem velem erről sem lépni felém,inkább csak másokkal letolatott a lábamról.Na akkor éreztem azt hogy itt semmi szeretet nincs felém
2018. jún. 19. 09:24
 16/19 anonim ***** válasza:
13#; nem saját tapasztalatot mondtam.
2018. jún. 19. 14:58
 17/19 A kérdező kommentje:
Ebben csak az a szörnyű hogy én meg megmondom.Te kellesz,szeretlek mert én ilyen vagyok.Ha nekem tetszik valaki akkor tudja...
2018. jún. 19. 18:25
 18/19 anonim ***** válasza:

hát igen én 24 vagyok és már nagyon unom a hasonló játékokat, ezért ennyire nehéz leszbikusként párt találni szerintem... mindenki játszik főleg a fiatalabbak de akár az idősebb korosztály is lehet kihasználos vagy csak szex stb....

24l

2018. jún. 21. 13:27
 19/19 anonim ***** válasza:

14-es !

akkor ti nem is jártok de 5 éve benne vagy(bele vagy zugva)

, látom ott sem tul egyszerűek a dolgok....

24l

2018. jún. 21. 13:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!