Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm nem nyúl magához, mit kéne tennem?
Nem nyúl magához soha,mert "nincs megelégedve" magával.Folyamatosan bíztatom,hogy semmi baj nincs vele,és a testével sem.De csak nem.
Mit tudnék tenni?
Az a fontos szerintem, hogy miért nincs magával megelégedve.. miért nem szeret magához nyúlni.
Szerintem beszélgessetek erről. Mert aki magához se nyúl önértékelési problémák miatt, ott több van egy egyszerű "ugyan már nincs veled semmi baj" megoldásnál szerintem.
Nem vagyok leszbikus, de nekem is sokáig gondjaim voltak ezzel, igazából még máig nem rendeződött le bennem ezt a dolog.
Nálam személy szerint még nem tudom mi okozta ezt, de maszturbálni is csak úgy tudtam h bugyin keresztül dörzsöltem a csikómat, mert nem voltam képes hozzáérni, aztán a mostani párom azt mondta, hogy ez nem mehet így tovább, és konkrétan ő "tanított" meg, hogy hogyan is érjek magamhoz...nem volt egyszerű, volt olyan is az első alkalmak egyikén elhánytam magam.
Lehet, hogy a barátnődet valami gyerekkorában érte(nem durvára gondolok, csak olyanra, ami gyerekként rosszul érintette, és felnőttkén így hat ki rá). Beszélgess vele, segíts neki, csak ne erőltesd rá! 19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!