Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Ha felvállalom melegségem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha felvállalom melegségem boldogabb leszek?

Figyelt kérdés

18 éves fiú vagyok. Lakhelyemen és annak széles körzetében elég sokan ismernek.

Az a helyzet, hogy nagyon fáj, az hogy nincs mellettem senki. Magányosnak érzem magam.

Ha felvállalom melegségem (avagy biszexualitásom, mert nem teljesen érzem magamat melegnek), akkor boldogabb leszek?

2018. okt. 11. 20:31
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom hogy boldogabb leszel tőle. Én nem merem vállalni mert mindenhol homofób beszólásokat hallok. De gondolom normálisabb helyeken, emberek között vállalhatóbb.
2018. okt. 11. 20:44
 2/19 anonim ***** válasza:
90%
ez nehéz. az elején rosz lesz és valószínüleg mindig lesz ezzel baj mert sokan ítélkeznek. eltér a szokványostól. de hosszútávon mindenképpen jobb neked mert megtanulod letojni a kritikát és boldog lehetsz. nem buzdítanék senkit hogy próbálja ki a melegséget vagy bármi de aki önagában érzi ezt a identitást azt kár csesztetni én úgy gondolom
2018. okt. 11. 20:47
 3/19 anonim ***** válasza:
91%

Sokkal!

5 éven át nyomtam el magamban, 2 hónapja még abban a hitben voltam hogy boldogtalanul élem le az életem, és nem derülhet ki.

Nos kiderült, elmondtam, első nap nagy szégyenben néztem mindenkire, egész család tudja de senkivel se beszélek erről (en tudom, hogy tudjak, ők tudják azt hogy en tudom hogy ok tudják(bocs ezért a mondatert)).

Igaz még nem támogatják, időt kell mindenkinek adni, pesig az én családom nagyon ellenzik, és a világot látják bennem, semmi jele nem volt ezért lepődtek meg.

Sokkal jobb a közerzetem mint előtte, én nagyon depis voltam, emiatt.

A lényeg hogy őszinte légy mindenkivel, és sokkal jobban ki jössz belőle, és jobban megértik.

22F Bi, habár azt is tudják, hogy jobban huzodom a saját nememhez, és hogy van valaki de ez hosszú.

Boldogabb leszel, de lesznek sz*r napok, de megéri, illetve nem kell mindenkinek csak aki neked fontos, és ha ismeretlen rá kérdez, ne tagadd le. Remélem segítettem! :)

2018. okt. 11. 21:06
 4/19 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó vagyok*

Családban nem beszélek erről, csak anyam, apám, bátyám.

2018. okt. 11. 21:07
 5/19 anonim ***** válasza:
92%

Bár én soha nem vállalhatom fel magam, mert olyan munkakörben dolgozom, amelyben nem tehetem meg.

Mégis azt mondom: minden elismerésem azoké a melegeké, akik felvállalják magukat, hatalmas erő kell hozzá. Az elején biztos nehéz lesz, de hosszútávon mindenképp előnyös és valóban boldogabb leszel.

2018. okt. 11. 21:17
 6/19 anonim ***** válasza:
97%
Nem hinném. Inkább tojd le róla az emberek véleményét.
2018. okt. 11. 21:25
 7/19 anonim ***** válasza:
96%

Szabad kérdezni hol dolgozol, vagy legalább valami morzsa?

(nem azért mert kutatni akarok, csak érdekel)

2018. okt. 11. 21:30
 8/19 anonim ***** válasza:
96%

Én is biszexuális vagyok,,igaz nagyon sok évvel idősebb.

Én is dilemmáztam ezen, mert néha elkap a gépszíj és full melegnek érzem magam. De én nem bántam meg, hogy nem comingoutoztam.

Akikre tartozik, azok tudják rólam, de ebbe nem tartoznak bele a családtagjaim, rokonaim de még a legszűkebb baráti köröm sem.

Viszont ma már a net segítségével könnyebb ismerkedni etéren is. Nekem így vannak meleg és bi srác ismik.

Ha párkapcsolatra kerülne is a sor fiúval, akkor is lehetnék vele lakótárs, jó haver, barát, cimbi.

De egyelőre még éretlen a társadalom arra, hogy elfogadja a homoszexualitást. Az emberek túlnyomó többsége fanyalog, lekezelő, értetlen, rosszindulattal viseltet stb.

Ha nem teszed ki a kirakatba, de diszkréten ismerkedsz, többre mész, mintha világgákürtölöd és rajtad köszörülik a ynelvüket.

2018. okt. 11. 21:37
 9/19 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a melegeknek comming out után kezdődik az élet, az előtt csak a vegetálás megy. Én 21 évesen mondtam el a barátaimnak, és azóta szeretek élni és végre el tudom magamat képzelni idős vénemberként is.

Én nagyon szerencsésnek és boldognak érzem magamat, az élet legapróbb örömeit is kiélvezem, de ehhez kellett, hogy felvállaljam magamat a barátaim előtt. Mióta ki vagyok békülve magammal, azóta mindenkivel jobb a kapcsolatom, és a párkapcsolatomat is megirigyelte már több hetero is.

Amúgy a családom nem fogadta jól, de ennek ellenére megérte számomra.

2018. okt. 11. 22:15
 10/19 anonim ***** válasza:
100%
Amióta felvállalom, azóta nincs lelki problémám. Előtte totál felőrölt az állandó hazudozás, rettegés, mindig rossz hangulatom volt. Utólag bánom, hogy nem tettem meg annyi idősen, mint amennyi te vagy most kérdező, vagy még hamarabb.
2018. okt. 12. 00:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!