Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Szerintetek, ha felvallalom a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek, ha felvallalom a buszexualitasomat, akkor az a jegyeimre nézve hatranyt jelent-e?

Figyelt kérdés
Református iskolába jarok ahol, ha mar csak támogatod a melegeket a tanárok akkor is leneznek. Ha felvallnam magam, akkor nem adnanak direkt rosszabb hegyet csak azert, mert én nem ugy mukodok, ahogy annak "lennie kell".

2017. jan. 4. 20:38
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
én nem vállalnám fel
2017. jan. 4. 20:43
 2/15 A kérdező kommentje:
(Lány vagyok)
2017. jan. 4. 20:44
 3/15 anonim ***** válasza:
14%
Talán azért nem támogatják mert okos tanult emberként tudják hogy ez nem normális dolog. :)
2017. jan. 4. 20:57
 4/15 A kérdező kommentje:
#3 A hozzád hasonló emberek miért nem fogják fel, hogy akármit mondasz attól én még ugyanúgy biszex maradok?
2017. jan. 4. 21:12
 5/15 anonim ***** válasza:
83%
Igen, a buszexualitás hatással van a buszjegyeidre.
2017. jan. 4. 21:18
 6/15 anonim ***** válasza:
93%
Én nem beszélnék erről. Nem azért mert szégyen, csak ez a te magánéleted,és sem az iskolára sem senkire nem vonatkozik a te nemi identitásod. Kizárólag rád,és a partneredre tartozik.
2017. jan. 4. 21:24
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

Én meg olyan suliba jártam sajnos, ahol ha csak egy rossz szót szólsz a melegekről már maradi, homofób, szélsőjobbos, stb vagy.

Amúgy meg a tanárok honnan tudnák? Meg mit jelent az hogy felvállalod? A folyosón smárolsz egy másik lánnyal? Vagy kiírod facebookra, hogy lánnyal vagy kapcsolatban?

Sosem értettem hogy a felvállalás mit jelent. És főleg arról egy tanár honnan szerezne tudomást. Vagy a tanároknak van besúgó hálózata akik mindig jelentenek a többi diákról a tanároknak? Tényleg nem fogom fel. Nálunk is voltak homik az osztályban, de a tanároknak gőze sem volt a dologról gondolom. Honnan tudták volna mégis?

Amúgy meg lány vagy. Ha alapvetően férfival képzeled el az életet és a nők inkább csak szexuálisan érdekelnek akkor szerintem a világon mindenki leszarja amúgy is hogy biszex vagy.

2017. jan. 4. 21:27
 8/15 anonim ***** válasza:
79%
Hát nem is tudom, én nem szívesen dugdosnám buszokba a micsodámat, de te tudod...
2017. jan. 4. 21:40
 9/15 anonim ***** válasza:
70%

Sajnos már lelőtték elöttem a "buszos poént".. :/

Komolyra fordítva a szót.. Hetero pasi vagyok,és teljesen biztos vagyok benne,hogy életem végéig az is maradok!. Mégis fel tud húzni ha valakit diszkrimináció ér.. Ez faxság.. Főleg egy vallásos iskolában?! :O Szégyen! Konkrétan válaszolni a kérdésedre nem tudok.. Én a helyedben átgondolnám,hogy biztosan abba az iskolába akarok e járni! :)

2017. jan. 4. 21:48
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

9:

Ez olyan, mint amikor valaki felszólal a melegházasság vagy a melegfelvonulás ellen és amiatt éri őt diszkrimináció az élet más területein?

2017. jan. 4. 21:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!