Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Szerintetek, ha felvallalom a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek, ha felvallalom a buszexualitasomat, akkor az a jegyeimre nézve hatranyt jelent-e?

Figyelt kérdés
Református iskolába jarok ahol, ha mar csak támogatod a melegeket a tanárok akkor is leneznek. Ha felvallnam magam, akkor nem adnanak direkt rosszabb hegyet csak azert, mert én nem ugy mukodok, ahogy annak "lennie kell".

2017. jan. 4. 20:38
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
96%
10.Igen,ez is faxság!! Mindenkinek megvan a saját véleménye legyen szó bármiről! Ezért bántani senkit sem szabadna! De ez egy xar emberiség.. Igazából Ennyi! :D Én azt nézem (ha "néznem kell"),hogy ki milyen ember! Nem pedig azt,hogy kit-mit-hol-mikor-hogyan szeret!! :)
2017. jan. 4. 22:05
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Iskolába tanulni jár az ember, nem nemi életet élni, úgyhogy szerintem tartsd meg magadnak.
2017. jan. 5. 00:06
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Igen, sajnos hátrányt fog jelenteni. De nem csak arra nézve, lehet, hogy a jegyeid lesznek a legkisebb problémád. Szerintem az intim dolgaidat kezeld intim módon, mert lehet szél ellen, de van, amikor nem érdemes.
2017. jan. 5. 10:09
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
igen,ezután csak busz jegyet kapsz.
2017. jan. 5. 18:23
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem:

Az ember szexualitása intím magánügy,amit nem teregetünk a nyilvánosságra!

Teljesen undorító,ha a szexualitását-bármiféle legyen is az(hetero,homo,bi)-a nyilvánosság előtt éli meg valaki.

Amint salakanyagunkat nem ürítjük a metró nyilvánossága előtt a mertókocsi ülésére,szexuális életünkket sem gyakoroljuk hasonlóképpen.

Ha megmarad biszexuális hajlamod magánügyként,az nem fogja befolyásolni tanulmányi eredményeidet,de amennyiben undorító módon azt "közkinccsé"teszed,ne várj kitüntetést érte!

2017. jan. 5. 18:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!