Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mennyire jó taktika, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire jó taktika, ha ennyire felvállalom magam?

Figyelt kérdés

Nem játszom el magam csak önmagamat adom, sose hazudok, ha valami bánt engem, azt felvállalnám elmondanám neki. Elmondanám, hogy nem szeretek szórakozni inkább a csendet szeretem a nyugalmat, ezért is többre értékelek egy kirándulást, mint egy esti sörözést. Elmondanám, hogy eddig nem voltam nagyon sikeres ismerkedésben, lányok terén sem, de beláttam hol hibáztam.

Ez kicsit sok lenne? Most éppen társkeresőn ismerkedek és szeretném magamat vállalni.

2015. aug. 29. 11:15
 1/8 anonim ***** válasza:
Rendben, de ne csak a rossz tulajdonságaidat emeld ki. Ha valakinek azt mondod, nem voltál sikeres az ismerkedésben a lányoknál sosem, akkor lehet megijednek tőle, hogy biztos valami nagy baj van veled, hogy nem kellesz senkinek. Nem feltétlen kell mindent elmondani, főleg nem elijesztő dolgokat, ami lehet másnak nem is az, csak a neten leírva máshogy jön ki.
2015. aug. 29. 11:18
 2/8 A kérdező kommentje:
Igen, de bátor cselekedet az, ha ezt elmondom neki, mert sokat tanultam a hibáimból, sokat változtam.
2015. aug. 29. 11:20
 3/8 anonim ***** válasza:
Ez nem bátorság kérdése, csak épp túl őszinte vagy. Alapdolgokat elmondhatsz magadról, hogy tényleg ne legyen meglepetés, ha találkozol valakivel, hogy te nem is az vagy, akit a neten megismert. De rosszakat ne mondj magadról, inkább szedd össze a pozitív tulajdonságaidat. Vagy, ha felvállalható, hogy miért nem jött össze eddig az ismerkedésed, mondd el. De ez is annak függvénye, hogy tényleg miért nem jött össze.
2015. aug. 29. 11:25
 4/8 anonim ***** válasza:
Mond azt neki, hogy sokat tanultál hibáidból, ne azt, hogy nem voltál sikeres nőknél.
2015. aug. 29. 11:35
 5/8 anonim ***** válasza:
Attól függ mi volt a hibád. Ha szex-szel kezdted az ismerkedést, akkor azt ne mondd el, de ha az volt a baj, hogy pl. szótlan voltál, de ma már nem vagy az, akkor azt elmondhatod.
2015. aug. 29. 11:38
 6/8 anonim ***** válasza:
Semennyire.
2015. aug. 29. 11:51
 7/8 anonim ***** válasza:
Ez nettó hülyeség. Minek kellene ezt mind rázúdítani valakire? Más sem azzal kezdi az ismerkedést, hogy elmondja miért is volt problémás a másik nemnél. Azzal pedig nem magadat vállalod, hogy mindent elmondasz magadról. Hagyd, hogy megismerjenek.
2015. aug. 29. 12:59
 8/8 anonim ***** válasza:

Ha a hozzád illő csajt keresed akkor add magad!

Ha egy bármilyen csajt akkor ne magad add!

Ennyi ilyen egyszerű!

2015. aug. 29. 23:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!