Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a jobb taktika? Gyorsrandi vagy barátkozós szakasz?
Figyelt kérdés
Ha egy lánylrt sok fiú verseng, mi a legjobb taktika, hogy engem válasszon? Én hátrányból indulok, mert a többi fiúval haverok. Viszont én úgy látom velük nem is lesz több, mert nem lép egyikse, de erőszakosan nyomulnak. Arra gondoltam én elhívom randizni. Úgy érzem nagyon lehetőségem sem lenne barátkozni (meg én nem a barátja akarok lenni) meg féltem az időt, nehogy lecsapjon rá más.2014. márc. 30. 18:11
1/1 anonim válasza:
Hívd randizni, és kerüld el a barátzónát, ahova a fiú haverjai beleestek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!