Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg felvállalom magam?
Figyelt kérdés
A kérdésem,ti felvállaljátok magatokat maximálisan mindenki előtt? Munkahely,család,barátok stb...2016. nov. 27. 04:49
2/9 anonim válasza:
Egyáltalán nem. Én dolgom nem kell reklámozni
3/9 anonim válasza:
Nem vállalom fel magam. Sajnos a gyakorlat azt mutatja, hogy megbélyegeznek ha kiderül, hogy a fiúkat is szeretem.
4/9 anonim válasza:
Nekem úgy tűnik, hogy a legtöbb embert igazából nem zavarja az egész, de én nem vállalom fel, mert amúgy sem vagyok az a fajta aki a magánéletét kiteregeti :D
5/9 anonim válasza:
nagyjabol igen. egyetemre jarok, ott igen, barátok között igen. munkahelyen, vagyis ahol a szakmai gyakorlatomat végzem ott nem. családban is
6/9 anonim válasza:
Család és barátok tudják, egyetemen pedig csak azok, akik közel állnak hozzám.. Amúgy a csoportomban rajtam kívül van még két meleg srác, akikről lerí, hogy melegek és az se zavar senkit, senki nem beszél róluk negatívan, úgyhogy éppenséggel felvállalhatnám, de nincs értelme. :)
7/9 anonim válasza:
Nem reklámozom, hogy biszex vagyok, de nem is titkolom. Magánügy, nem kíván reklámot
8/9 anonim válasza:
Még vannak páran, akik nem tudják, de külön nem hirdetem. egy biztos, amióta nem kell hazudoznom, meg kitérő válaszokat adnom meg bujkálnom, azóta könnyebb sokkal.
9/9 A kérdező kommentje:
Őszinte válaszok...köszönöm.Azért a kérdés,mert sokat olvasok arról,mennyire "elfogadhatatlannak" tartják a -másságot- ,de szerintem ez egyáltalán nem igaz.Mo.-n igenis lehet másként élni.Ha én tudok,igaz nem volt könnyű,de végül is mindenki elfogadta.Pedig senki meg nem mondja rólam.
2016. nov. 28. 03:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!