Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Ha felvállalom melegségem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha felvállalom melegségem boldogabb leszek?

Figyelt kérdés

18 éves fiú vagyok. Lakhelyemen és annak széles körzetében elég sokan ismernek.

Az a helyzet, hogy nagyon fáj, az hogy nincs mellettem senki. Magányosnak érzem magam.

Ha felvállalom melegségem (avagy biszexualitásom, mert nem teljesen érzem magamat melegnek), akkor boldogabb leszek?

2018. okt. 11. 20:31
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Az biztos,hogy szabadabb,megkönnyebbültebb leszel.
2018. okt. 12. 10:11
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Én a családomnak és a barátaimnak természetesen elmondtam, semmi negatív hozzáállás vagy kritika, megvetésznem ért emiatt részükről. Sokkal jobb így. A párom viszont nem mondta el még a családjának sem, csak a testvére tudja, meg egy két barátja. Egy helyen is dolgozunk, csak más munkakörben, ott sejthetnek valamit, ráadásul elég vegyes a kollektíva összetétele, még sem igazán érdekel senkit. Bár hihetik azt, hogy csak nagyon jó barátok vagyunk, de szerintem ennyire nem naivak az emberek (párom szerint de :D). Nekem eléggé rosszul esik, hogy talán sosem fogja a családja előtt felvállalni, tekintve, hogy már nem vagyunk tizenévesek, de maximálisan megértem és elfogadom ezt a döntését.
2018. okt. 12. 16:21
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

Nem lennél boldogabb, és a kapcsolati státuszod sem változna meg. Ellenben ott lenne a megkönnyebbülés, és a partnerkeresési lehetőségeid is jelentősen javulnának, hiszen nem azon kattogna az agyad, hogy mi lesz akkor, ha kiderül szexuális beállítottságod, vagy valaki meglát egy másik fiúval/férfivel.

Osztom az előttem szólok véleményét, és valóban van igazság abban, hogy aki fél felvállalni, vagy csak egyszerűen kizárni másokat a magánéletéből, s ezáltal magasról pottyantani mások véleményére, vagy pletykáikkal, az tényleg csak vegetál.

Ezek azok a férfiak, akikkel a legnehezebb ismerkedni, mert sokszor még a személyes találkozóig se jutsz el. Akkor van szerencséd, ha csak gyors alkalmi kalandot keresel, mert egy gyors lezavart numerában kevesebb a lebukási esély, mint egy párkapcsolatban.

Nekem két éve volt egy randim egy olyan sráccal, akivel fényes nappal a városban találkoztam. Végigsétáltunk a városban, bementünk a helyi plázába, és iszonyatosan frusztráló volt, hogy folyamatosan csak azt láttam, hogy jobbra-balra csapkodja a fejét, mert azt nézte nincs-e ismerős a közelben.

De volt olyan is, akinek barátnője volt. Ellenben számomra nagyon vonzó volt, s annyira nyomult, hogy végül belementem egy találkozóba. Számomra iszonyatosan megalázó volt, hogy látszott rajta, hogy mennyire kíván szexuálisan, miközben kihúzta magát, és büszke volt arra, hogy hát ő nem meleg, mert van barátnője és én egyébként is csak egy numera vagyok.

31/F

2018. okt. 12. 18:25
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

Mit kell felvállalni, ki előtt?

A szexuális életedhez nem sok embernek van köze. Általában neked és partnerednek. A partnerkapcsolatodhoz pedig jó esetben családodnak, közeli barátaidnak. De ez nem feltétele a boldogulásodnak!

A monogám meleg ugyanúgy képes meglelni lelki békéjét, boldogságát, mint egy hetero. Aki cserélgeti a partnereit, mint más a gatyáját, az soha nem lesz boldog, legfeljebb néha jó hangulatú.

Amennyiben kölcsönös szereteten alapuló viszonyban élsz pároddal, senki másnak nincs köze ehhez. Megoldásokat kell keresni az életben, nem a nehézségeken fennakadni!

2018. okt. 13. 21:34
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Ezt magadnak kell tudni, más nem tudhatja helyetted.
2018. okt. 14. 16:50
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

Az, hogy sokan ismernek, az nem jelenti azt hogy valóban is ismernének.

Valódi barát csak kevés van, de olyan nincs hogy valakinek 30-40 barátja is legyen.

2018. okt. 14. 16:51
 17/19 anonim válasza:
100%
igen!
2018. okt. 14. 20:42
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

Én is 18 éves vagyok. Szeretném még egyetem előtt az osztályom hozzám közel álló részének elmondani. Nagyon közeli barátok. Emlékszem meg akarták kérni az anyukájukat, hogy beszéljen az enyémmel, mert nem akart elengedni életem első buliján (és akkor már 18 évesek voltunk :D).

Csak azért határoztam el magam erre, mert szerintem sejtik. Furcsálják, hogy sose volt barátnőm, és hogy nem is tetszik egyik lány sem. Emelett egész jól reagálnak a jelzéseimre. Nekem pedig elegem van, hogy el kell terelnem a párkapcsolat témát. Nemrég még mindig kitaláltam valami hazugságot, hogy xy-nal milyen jól kijövünk, vagy xy mennyire tetszik. Nekem ezekből elegem van.

Az meg egy másik eset, hogy remélem egy másik srác is meleg. De az az én képzeletem 😂

2018. okt. 23. 18:18
 19/19 anonim ***** válasza:
100%

vagy igen vagy nem.

nyilván egy csomóan kiakadnak majd a környezetedben,és megszakitják veled a kapcsolatot.

viszont ujjakat szerzel.

összekellen hasonlítani,hogy melyik ér többet,vagy várhatóan mivel jársz jobban.és annak fényében dönteni.

2018. nov. 26. 00:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!