Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Meleg kapcsolat úgy, hogy nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meleg kapcsolat úgy, hogy nem vállalom a melegségem?

Figyelt kérdés
Szerintetek lehetséges valahogy egy meleg kapcsolat,anélkül,hogy vállalnám a melegségem?
2018. máj. 15. 06:22
 1/5 A kérdező kommentje:
Olyanra gondolok mint pl a szülők, haverok előtt nem vállalom, max utóbbiból páran tudják.
2018. máj. 15. 06:29
 2/5 anonim ***** válasza:
86%

Abból amit olvasni szoktam. Egy ilyen rejtett kapcsolat nem igazán tartós. Általában az egyik fél (legtöbbször az aki fel akarja vállalni) elege lesz a titkolózásból és választás elé állítja a partnerét.

Vagy fel vállalja a kapcsolatukat vagy szakít vele?

2018. máj. 15. 09:05
 3/5 Buran ***** válasza:
84%

Nehézkes lehet. Nincs benne tapasztalatom, csak elméleti síkon tudom levezetni, de valahogy úgy, ahogy az előttem szóló írja.

Fiatalabb koromban én sem tudtam volna elképzelni, hogy felvállalom, de érzem, ahogy változik a helyzet. Nem lehet egy egész életet titokban leélni, hazugságokkal tele. Illetve le lehet, de mi értelme?

Nyilván vannak szituációk és vannak emberek, akik előtt lehetetlen felvállalni. Ezt aláírom. Nem mondom, hogy szaladj és mond el mindenkinek, ez egy belső folyamat, amit át kell élni.

Én inkább úgy fogalmaznék, hogy az a fontos, hogy olyan párt találj magadnak, aki képes támogatni és megérteni, nem erőlteti és elfogad. Nyilván könnyebb, ha ő sem mindenki előtt vállalja, de talán ez sem feltétel.

Szóval neki lehet állni egy kapcsolatnak úgy, hogy nem vállalod fel, csupán jó partner kell hozzá. Szerintem.

23/F

2018. máj. 15. 10:32
 4/5 anonim ***** válasza:
92%
Lehetséges. Mi 6 és fél éve vagyunk együtt a párommal úgy, hogy nem tudják rólunk. Szülők és 1-2 barát tudja, de a munkahely, lakókörnyezet stb nem. Nem mondom hogy könnyű, de meg lehet tanulni ezzel együtt élni.
2018. máj. 15. 13:23
 5/5 anonim ***** válasza:
82%

Ha olyan párt találsz magadnak, aki szintén nem akarja felvállalni, akkor működhet, bár tény, hogy ahogy előttem is írták, nem mindig egyszerű.

Mivel én pl. felvállaltam, így én már nem lennék hajlandó olyannal kapcsolatot létesíteni, aki nem akarja felvállalni (vagy legalábbis nem tervezi belátható időn belül), mert elegem lett a hazugságokból és a bujkálásokból. Sokkal könnyebb az élet úgy, ha az embernek nem kell a nap 24 órájában mások előtt titkolóznia.

2018. máj. 15. 22:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!