Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » A melegeknél mennyire gyakori...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A melegeknél mennyire gyakori a tartós párkapcsolat?

Figyelt kérdés
Sajnos úgy vettem észre, hogy a legtöbbet csak a szex érdekli és szinte lehetetlen komoly kapcsolatra párt találni. Mennyire gyakori az, hogy évekig együtt vannak és esetleg össze is költöznek? (Persze nem kell, hogy nyíltan fel is vállalják.)

2018. máj. 5. 12:43
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Mint mindenkinél, így nálunk is létezik a tartós párkapcsolat, csak sajnos azt kell mondani, hogy tízből egy lesz ilyen. Mivel a többség nem az embert nézi, vagy keresi, hanem egy szép arcért, vagy egy feszes fenékért felrúg éves kapcsolatokat, de a legtöbb meg is bánja. Aki pedig azt mondja, hogy nem érdekli kapcsolat, szerelem, vagy egyuttélés, szerintem ők azok , akik legjobban szeretnék a gyengédséget, törődést, de nem merik felvállalni. És sokan meg akarnak felelni apucinak, anyucinak és a hulye képmutató társadalomnak, hogy kit választanak párjuknak. Pedig nem az a fontos, kit, hanem hogy hogyan és mennyire szeretsz. Én abszolút párkapcsolat és egyuttéléspárti vagyok, de mégis, kivétel nélkul, minden eddigi komoly - három volt - egyuttélős kapcsolatban csalódtam. Mindig egy más kulsejű és nem mindig szebb emberért rúgtak fel mindent. Viszont mindegyik kb fél év után vissza akart kéredzkedni, mert a lobbanás nem tart sokáig, de a szeretet és a gyengédség, figyelmesség tartós. Ha két ember szereti egymást!
2018. máj. 5. 12:56
 2/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszod!

Igen, sajnos észrevettem azt is, hogy a melegeknél is megvan az, mint a heteróknál, hogy mindenki csak a legjóképűbbeket szeretné még akkor is, ha ők maguk csak átlagosak vagy az alatt vannak, így pedig inkább egyedül maradnak, minthogy megismerkednének egy átlagos külsejű fiúval, aki valóban rendes.

Mások válaszát, véleményét is várom.

2018. máj. 5. 13:13
 3/9 anonim ***** válasza:
79%
Semennyire sajnos, én még egyről sem hallottam, maximum ilyen "kapcsolatokról", hogy eltartja és ingyen lakhat ott szexért, vagy összejárnak dugni. Sokan panaszkodnak, hogy nincs monogámia, de ha lehetne hűséges társuk, elmenekülnek. Részemről nem tudok, csak kapcsolatban szexelni, de sokszor néztek már ufónak ezért.
2018. máj. 5. 14:50
 4/9 Roland515 ***** válasza:
100%
Csak egyről tudok a sok közül.
2018. máj. 5. 14:59
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Létezik ilyen, bár ritka. Decemberben lesz 5 éve, hogy együtt vagyok a párommal.

29/F és 31/F

2018. máj. 5. 16:43
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen egyetértek veletek. Nekem még sajnos nem volt kapcsolatom, de alkalmikba bele sem megyek. Rengetegen sírnak, hogy nem találnak rendes embert közben pedig megismerkedem velük és ajnároznak, hogy milyen rendes vagyok, közben pedig le sem szarnak és a külsőségekre mennek, pedig többen mondták, hogy helyes vagyok, de mégis inkább várnak és összejönnek valakivel aztán akivel meg pár hónap után szakítanak mert rájönnek, hogy nem jó velük és közben meg hallgatom, hogy sírnak..., hogy nem találnak rendest, közben pedig ott vagyok "előttük".. De nem adom fel, hogy találjak valakit :D
2018. máj. 5. 18:45
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem gyakoribb, mint amilyen gyakorinak gondoljátok. Aki megtalálta a párját, harmónikus kapcsolatban él nyílván kevésbbé van jelen pl itt, kevésbé van szem előtt azok számára, akik még csak keresgélnek (aztán lehet hogy ez csak az én agymenésem :D)

Mi lassan hét éve vagyunk együtt (monogám, normális, szerelmen alapuló párkapcsolatban).

2018. máj. 6. 10:04
 8/9 MrPifta ***** válasza:
100%
Aki tartós kapcsolatban él, az kevésbé teszi látványosan. Ismerek 30 éve együtt élő párokat is, egyetlen meleg eseményen sincsenek jelen. Én a vőlegényemmel 3 éve élünk együtt, de még sokkal több lesz.
2018. máj. 6. 16:04
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Ment a zöld a válaszadóknak:)
2022. júl. 23. 21:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!