Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Válltozni fog az ízlésem?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Válltozni fog az ízlésem?

Figyelt kérdés
Azon gondolkodtam el hogy az egy dolog hogy most fiatal vagyok és hogy a fiatal fiúk jönnek be de ha tegyük fel összejövök valakivel és mindketten megörekszünk nemtudom nem fogom e elhányni magam ha egy csúnya öregemberrel fogok reggel ébredni. Ugye ahogy öregszem úgy válltozik az ízlésem is?

2018. ápr. 11. 18:53
 1/8 anonim válasza:
100%
Persze hogy változni fog :)
2018. ápr. 11. 18:58
 2/8 A kérdező kommentje:
De ha most akár egy 40 éves meleg pasit is látok fujj.
2018. ápr. 11. 18:59
 3/8 anonim ***** válasza:
15%
A pasid előbb fog hányni tőled mint te tőle. A nőket hamarabb megviseli a kor mint egy férfit. :)))
2018. ápr. 11. 18:59
 4/8 anonim ***** válasza:
10%
ja te meleg vagy bocsiii :)))))
2018. ápr. 11. 19:00
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Persze, mikor kamasz voltam a többi kamasz tetszett, mikor a húszas éveimben voltam akkor a húszasok, mikor harmincas akkor harmincasok... és így tovább
2018. ápr. 11. 20:28
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Változni fog. Ha pedig beleszeretsz valakibe, akivel átmentek egy-két dolgon... Teljesen máshogy fogod látni a dolgokat. Az, hogy összejössz valakivel és egymás mellett öregedtek meg... Biztos csodálatos érzés. Akkor, amikor idősként megállsz az idős párod előtt és ránézel, nem azt fogod látni, hogy egy csúnya vénember áll előtted. Hanem azt, hogy ő az az ember, aki boldogságban és bánatban is veled volt és még mindig itt van melletted, támogat, gondoskodik rólad...
2018. ápr. 11. 20:36
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Ez így szépen megy veled. Ázok akik 40 50 évesen a 17 18 éves nyunyikra gerjednek az azért van mert elfojtották magukba és később annál megragadtak.
2018. ápr. 12. 08:29
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Vagy mert csak alkatilag vonzódnak a férfi testhez, a férfiasság maga, mint viselkedés, megjelenés, öltözködés, szőrösödés... taszítja őket. Ezért maradnak a totál férfiatlan 16-20 éveseknél.
2018. ápr. 12. 20:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!