Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mit csináljak? Úgy érzem jobb...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? Úgy érzem jobb lenne meghalni.26 éves vagyok. Soha nem volt senkim. Van pár testi problémám. Ráadásul az ízlésem is elég fura. Van egy 18 éves fiú akinek tetszem de tudom soha nem lehetek vele.

Figyelt kérdés

Úgy érzem belülről szétszakadok.

A helyzet, hogy mivel volt rajtam felesleg, így maradt belőle némi bőr is.

Azóta kigyúrtam magam amennyire tudtam, és a hasam megplasztikáztattam. De még a mellkasomnál ígyis van amit lekéne szedni. Félig meg is csinálták, de csak félig tudta az orvos, mivel egyszerre volt a kettő. Mellkas és has. Még egy kis korrekció kéne alul, de félek visszamenni.

Van egy 18 éves fiú akivel hihetetlen jól elbeszélgetek. 3 hete ismertem meg és annyira aranyos és kedves hogy teljesen beleszerettem. Ráadásul neki is tetszem. de tudom ha látná miléyen a mellkasom és mennyi sebhelyem van, biztos nem kellenék neki, még ha azt is mondja hogy nem a külső az első neki. A másik bajom hogy kicsi a farkam.... ráadásul még van egy kisebb szűkületem is....

Elvileg az alkatommal nincs baj mert az erős férfias és az arcom miatt még a szemáélyimet is elkérik a mai napig....

.... viszont a fent említettek miatt már elkönyveltem magamban hogy soha nem lesz senkim, mivel javarészt a tinik tetszenek és ezt el is ítélik sokan, de akkor jött ez a kis 18 éves fiú és felkavart... borzalmasan magányosnak érzem magam és úgy érzem néha jobb lenne végetvetnem az életemnek. nem tudom mit tegyek. valahogy elkéne mulasztani minden érzésemet... nem tudtok valami megoldást erre? kitörölni amit érzek? vagy csak tényleg az öngyilkosság a megoldás? néha gondolkodom rajta hogy beszedek egy doboz xanaxot és akkor ennyi. Vagy van valami érzelmi elfolytó gyógyszer? mondjatok valamit kérlek.

2016. jan. 14. 01:37
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
2%
férfi vagy vagy nő az isten szerelmére :( :( :( ezen rágódok már vagy 29 másodperce :(
2016. jan. 14. 01:41
 2/26 A kérdező kommentje:
férfi.
2016. jan. 14. 01:43
 3/26 anonim ***** válasza:
Terápiával segíthetnének azon, hogy elfogadd magad. Úgy gondolod, hogy a hegek nélkül felszabadult lennél? Tanácsként pedig, növeld az önbizalmad, ne foglalkozz az egyedülléttel, ismerj meg új embereket, menj el önkéntesnek, pl egy állatotthonba, vagy hajléktalan szállóra. Vedd magad körül olyan emberekkel, akiknek nem a külső az elsődleges! Így könnyebben megnyugodhatsz és a figyelmedet is eltereled... :)
2016. jan. 14. 01:46
 4/26 anonim ***** válasza:
100%

Ha tényleg igazán szeret akkor elfogadja a hibáidat is. Én megismertem a barátom pár hétre rá láttam meg hogy van egy hatalmas anyajegy a lábán, kb mint egy A4-es papírlap. Semmi bajom vele. Az is őhozzá tartozik, nem tehet róla. Van egy 3. Pici mellbimbója is. Ha nem mutatja, nem is látom. Azzal sincs bajom. Szeretem őt. Nem azzal foglalkozok hogy a hibáit keressem. A személyisége miatt szeretem a leginkább.

Hozzáteszem nem egy nádszál legényke, sőt... :)

Szóval ne rágódj ezen hogy mi van ha meglát. Naésakkor, fogytál. Sokat, ha ennyi bőr megmaradt. Plasztikáztattál is. Én büszke lennék, bárkire is (még így ismeretlenül rád is) hogy ennyit fogy. Nem kis teljesítmény.

2016. jan. 14. 01:50
 5/26 anonim ***** válasza:
100%
És mindenkinek vannak testi hibái, kevés a tényleg tökéletes... :) Volt egy pasim, akinek az egyik lapockáját egy nagy szőrös májfolt borította... Még sosem láttam olyat... És nem göndör szőr volt, hanem olyan, mint a haj, csak azért nem annyira sűrű... A strandon megbámulták, de engem nem zavart... :)
2016. jan. 14. 01:54
 6/26 anonim ***** válasza:
100%

Kétfelé indulhatsz meg így a lejtő kellős közepén. Fel, vagy le. Ha lefelé akarsz elmozdulni, akkor dobj be egy kis xanaxot, gyógyszerezd magad, stb. Ha felfelé akarsz megindulni, akkor először is menj vissza az orvoshoz és fejeztesd be a műtétet. Ha már arra jársz, a szűkületet is.

Ismered a viccet, hogy a nyuszika létrát akar kölcsön kérni a medvétől?

- Biztos nem is adja ide...

- Elég magas lesz?

- Lehet, otthon sincs...

És folyton ingerelte magát hülyeségekkel. Aztán odaér a medve házához:

- Tudod mit, medve? Dugd fel magadnak a kib... létrádat!!!

Kicsi a farkad? Hát pedig ezt kaptad az élettől. Tanuld meg használni. Ez az élet egyik megmérettetése, hogy ki tudod-e belőle hozni a maximumot. Győztesen kerülsz-e ki, vagy vesztesként. De ha rám hallgatsz és a pénisznövelőket választod, vagy valami műtéttel akarod nagyobbíttatni, vesztesként, ráadásul idiótaként fogsz kijönni.

Írtad, hogy "Van egy 18 éves fiú akivel hihetetlen jól elbeszélgetek.". Miért is nem lehettek együtt? Talán azért, mert "látná miléyen a mellkasom és mennyi sebhelyem van"? Jobb lenne, ha sosem tudnád meg, és benned lenne a kétség, hogy "mi lett volna, ha..."?

"javarészt a tinik tetszenek és ezt el is ítélik sokan"

És ha más azt mondja, hogy ugorj le a hídról, te megteszed? Ha azt mondják neked, hogy "úgysem tudod megcsinálni", akkor elkönyveled magadban és neki sem kezdesz? Nem jobb lenne inkább az, hogy megmutatod a világnak, hogy "márpedig én akkor is meg tudom csinálni"?

Ha amiatt ítélnélek el, hogy meleg vagy, összejönnél egy nővel? Ugye, hogy nem... Mi közöm hozzá? Mi köze másnak hozzá?

"már elkönyveltem magamban hogy soha nem lesz senkim"

Ja, hogy ezt így már te eldöntötted. Akkor mégis miért vágysz másra? Nem ezt akartad? Örülnöd kellene, hisz úgy alakult az életed, ahogy akartad.

2016. jan. 14. 01:56
 7/26 A kérdező kommentje:

Igazából ő tökéletes. Én tökéletesnek látom. de magam nagyon rondának. nem is szeretek tükörbe nézni. néha az edzést is elhalasztom mert sokszor érzem úgy hogy semmi értelme....

utolsó. neked igazad van , tudom is.

tudom vissza kéne mennem az orvoshoz. tudom pontot kéne tennem a végére. de mindig elhalogatom valamiért...

2016. jan. 14. 02:10
 8/26 anonim ***** válasza:
Miért?
2016. jan. 14. 02:16
 9/26 A kérdező kommentje:
részben mert félek részben pedig mert úgy gondolom hogy úgysem kellek soha senkinek és ez sokkal könnyebb így.... de ilyenkor meg emiatt nem lehet semmi :(
2016. jan. 14. 02:18
 10/26 anonim ***** válasza:

Az élet többi területén is ilyen sikertelen vagy?

Egyébként ha már nem is lehet senkid, mert ezt akarod, akkor legalább önmagadért csináld meg ezeket a műtéteket, ne hagyd félkészen. Maszturbálni is jobb lenne egy teljesen egészséges pénisszel, mint egy fitymaszűkületessel. Ráadásul higiénikusabb is.

2016. jan. 14. 02:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!