Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mit csináljak? Úgy érzem jobb...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? Úgy érzem jobb lenne meghalni.26 éves vagyok. Soha nem volt senkim. Van pár testi problémám. Ráadásul az ízlésem is elég fura. Van egy 18 éves fiú akinek tetszem de tudom soha nem lehetek vele.

Figyelt kérdés

Úgy érzem belülről szétszakadok.

A helyzet, hogy mivel volt rajtam felesleg, így maradt belőle némi bőr is.

Azóta kigyúrtam magam amennyire tudtam, és a hasam megplasztikáztattam. De még a mellkasomnál ígyis van amit lekéne szedni. Félig meg is csinálták, de csak félig tudta az orvos, mivel egyszerre volt a kettő. Mellkas és has. Még egy kis korrekció kéne alul, de félek visszamenni.

Van egy 18 éves fiú akivel hihetetlen jól elbeszélgetek. 3 hete ismertem meg és annyira aranyos és kedves hogy teljesen beleszerettem. Ráadásul neki is tetszem. de tudom ha látná miléyen a mellkasom és mennyi sebhelyem van, biztos nem kellenék neki, még ha azt is mondja hogy nem a külső az első neki. A másik bajom hogy kicsi a farkam.... ráadásul még van egy kisebb szűkületem is....

Elvileg az alkatommal nincs baj mert az erős férfias és az arcom miatt még a szemáélyimet is elkérik a mai napig....

.... viszont a fent említettek miatt már elkönyveltem magamban hogy soha nem lesz senkim, mivel javarészt a tinik tetszenek és ezt el is ítélik sokan, de akkor jött ez a kis 18 éves fiú és felkavart... borzalmasan magányosnak érzem magam és úgy érzem néha jobb lenne végetvetnem az életemnek. nem tudom mit tegyek. valahogy elkéne mulasztani minden érzésemet... nem tudtok valami megoldást erre? kitörölni amit érzek? vagy csak tényleg az öngyilkosság a megoldás? néha gondolkodom rajta hogy beszedek egy doboz xanaxot és akkor ennyi. Vagy van valami érzelmi elfolytó gyógyszer? mondjatok valamit kérlek.

2016. jan. 14. 01:37
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
Igazából a higiéniával nincs baj, mivel csak részleges a szűkület ergo teljesen hátra húzható a bőr nyugalmi állapotban és ezért tisztítható. de ige, önmagam miatt meg kéne csináltatni mind a kettőt. mennyi évet elpazaroltam erre... jó ég. és nagyon szomorú vagyok emiatt. az élet többi területén egész jó voltam egy ideig, de mostanában már semmi nem érdekel. leszarok mindent. elvesztettem minden motivációmat.
2016. jan. 14. 02:25
 12/26 anonim ***** válasza:
Oké, hogy tele vagy energiával. De a szomorkodásra, sírásra szerinted ennek az energiának mekkora részét fordítod?
2016. jan. 14. 02:28
 13/26 A kérdező kommentje:
túl sokat. az elpazarolt energiából már nagyon sok hasznosabb dolog is kijött volna... tudom :(
2016. jan. 14. 02:33
 14/26 anonim ***** válasza:
100%
Na, most, hogy tudod, hová kell lépni, már csak annyi dolgod van, hogy lépj ne lépj. De többet segíteni neked már nem lehet.
2016. jan. 14. 02:37
 15/26 anonim ***** válasza:
0%

Ha szenvedés az életed, a Te döntésed lesz, hogy megszabadul tőle, vagy itt rontod közöttünk a levegőt!

Élj boldogul! Vagy halj meg! Ahogy Te szeretnéd!

Vagyunk annyian! senkinek nem fogsz hiányozni!

2016. jan. 14. 07:07
 16/26 anonim ***** válasza:
És mekkora az a kicsi?
2016. jan. 14. 08:00
 17/26 anonim ***** válasza:
13%
Te kis homár...jobb lenne ha csajok között néznél körül!
2016. jan. 14. 09:06
 18/26 anonim ***** válasza:
Semmi ellenérzés, vagy negatív érzelem, de szerintem neked terápiára lenne szükséged!
2016. jan. 14. 11:13
 19/26 A kérdező kommentje:

"Ha szenvedés az életed, a Te döntésed lesz, hogy megszabadul tőle, vagy itt rontod közöttünk a levegőt!

Élj boldogul! Vagy halj meg! Ahogy Te szeretnéd!

Vagyunk annyian! senkinek nem fogsz hiányozni!

"

Rontom alevegőt? A te levegődet biztosan nem, mert aki így beszél egy másik emberről azt én messze elkerülöm. Inkább az ilyenek akik ilyeneket mondanak egy segítség kérőnek, ráadásul sorstársnak, azok a kártékonyak ránk nézve, nem pedig én aki maga alatt van. Azt meg hogy senkinek nem fogok hiányozni, ismeretlenül kijelenteni nem kis dolog. Ugyanis VANNAK barátaim és családom is. Ők tartják bennem még a lelket. Szörnyen bántó és tapló ember vagy. Te biztosan a jobbikos meleg lehetsz....

2016. jan. 14. 12:21
 20/26 anonim ***** válasza:
100%

Ez a fiú szeret, és szeretni is fog a testi hibáid ellenére.

Ha nem bírod magad elfogadni beszélj egy orvossal aki segít hogy elfogad magad és ne gondol azt hogy csúnya vagy.

2016. jan. 14. 17:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!