Nem megy kérdése:
A pc-be szeretnék egy új videokártyát rakni mert a régi nem jó. A problémám ott kezdődik hogy nemtudom hogyha egy pl gtx 960 megveszek azt betudom-e rakni Továbbá hogyha veszek egy új videokártyát akkor a processzorbol is kéne jobb vagy elég ami van?
Figyelt kérdés
Gépem:
rendszer: Win 7
proci: intel pentium cpu g3220
video kártya:amd radeon hd 7700
ram:8gb
2015. dec. 18. 16:14
1/4 anonim válasza:
Milyen az alaplapod? Egyébként a GTX sorozathoz a Pentium édes kevés lesz, min. i3.
2/4 anonim válasza:
a legfontosabbat, az Alaplap-od márkáját, típusszámát nem adtad meg. uis az határozza meg, hogy milyen videokártyát és milyen procit (CPU) fogad.
3/4 A kérdező kommentje:
Elnézést hogy az alaplapot nemirtam le amugy egy ASRock H81M-HDS. Azt nemteljesen értem hogy igen egy intel i5ös procin elgondolkodtam és ahoz egy gtx 960 de akkor ez az alaplap elég? vagy kéne egy jobb?
2015. dec. 18. 21:02
4/4 A kérdező kommentje:
Tehát őszinte leszek. Van egy 2 éves gépem és ma tapasztaltam először hogy hoppá laggolt ill akadozott és ezért gondoltam ráférne egy kis fejlesztés.
2015. dec. 18. 21:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!