Szerintetek lcd tv, monitor, vagy hagyományos tv lenne a jobb választás dvd illetve divx filmek nézésére? Ismerősöm szerint az elég drága lcd tv-jén csak a hd-s filmek a szebbek a régi tv-hez képest.
Figyelt kérdés
Laptoppal vagy dvd lejátszóval játszanám le a filmeket, van mindkettő. Egy nagyobb monitor felé hajlok, mert a tv adás nem menne rajta, csak dvd, divx film. A készülékeken van scart és hdmi kimenet is.2014. aug. 6. 20:11
1/7 Osynho válasza:
Miért nem HD filmeket nézel? És mehetne mellé egy LCD TV.
2/7 A kérdező kommentje:
Elég lassú a netem a hd-s filmekhez.
2014. aug. 6. 22:33
3/7 Osynho válasza:
1 éjszaka alatt csak lejön 1-1 film. :) A te dolgod, de sok részlettől megfosztod magad az agyontömörített divx filmekkel. Monitorból is csak IPS panelest keress a TN nagyon gyenge filmezésre.
4/7 A kérdező kommentje:
Igazad lehet. Viszont kb. 30 rugóm lenne most erre. Ennyiért van elég nagy lapos monitor. Nagy böhöm 94cm-es katódos tv, aminek azért még lehet jobb képe van, mint egy régi lcd tv-nek. Mert olyat már láttam, hát elég moslék képe volt.
2014. aug. 6. 23:14
5/7 Osynho válasza:
6/7 Gabi33 válasza:
Szerintem egy 4K monitor vagy 4K led tév jobb mint bármilyen HD vagy FULHD 3D tévé mert azoktól 4x jobb a képminöség a fullHD és 8x jobb a HD most látam egy Philipstv 40collos 190eft 4K
Szinte minden benne van,
DVB-T Földi sugárzás MINDIGTV 24Mbps 1mux
DVB-T2 Földi sugárzás ROMÁNIA UKRÁN Fejletebb mint a DVB-T 48Mbps 1mux
DVB-C Kábeltévé
DVB-S Müholdas SD programok
DVB-S2 Müholdas HD program fejletebb mint a DVB-S
7/7 anonim válasza:
ez a legjobb [link] 4K aktív 3D 50 col
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!