Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Úgy érzem jobb lenne meghalni.26 éves vagyok. Soha nem volt senkim. Van pár testi problémám. Ráadásul az ízlésem is elég fura. Van egy 18 éves fiú akinek tetszem de tudom soha nem lehetek vele.
Úgy érzem belülről szétszakadok.
A helyzet, hogy mivel volt rajtam felesleg, így maradt belőle némi bőr is.
Azóta kigyúrtam magam amennyire tudtam, és a hasam megplasztikáztattam. De még a mellkasomnál ígyis van amit lekéne szedni. Félig meg is csinálták, de csak félig tudta az orvos, mivel egyszerre volt a kettő. Mellkas és has. Még egy kis korrekció kéne alul, de félek visszamenni.
Van egy 18 éves fiú akivel hihetetlen jól elbeszélgetek. 3 hete ismertem meg és annyira aranyos és kedves hogy teljesen beleszerettem. Ráadásul neki is tetszem. de tudom ha látná miléyen a mellkasom és mennyi sebhelyem van, biztos nem kellenék neki, még ha azt is mondja hogy nem a külső az első neki. A másik bajom hogy kicsi a farkam.... ráadásul még van egy kisebb szűkületem is....
Elvileg az alkatommal nincs baj mert az erős férfias és az arcom miatt még a szemáélyimet is elkérik a mai napig....
.... viszont a fent említettek miatt már elkönyveltem magamban hogy soha nem lesz senkim, mivel javarészt a tinik tetszenek és ezt el is ítélik sokan, de akkor jött ez a kis 18 éves fiú és felkavart... borzalmasan magányosnak érzem magam és úgy érzem néha jobb lenne végetvetnem az életemnek. nem tudom mit tegyek. valahogy elkéne mulasztani minden érzésemet... nem tudtok valami megoldást erre? kitörölni amit érzek? vagy csak tényleg az öngyilkosság a megoldás? néha gondolkodom rajta hogy beszedek egy doboz xanaxot és akkor ennyi. Vagy van valami érzelmi elfolytó gyógyszer? mondjatok valamit kérlek.
Arra ne is merj gondolni,hogy megölöd magad,mert megkereslek és felpofozlak.
Ha tényleg szükségesnek érzel még egy kis korrekciót akkor menj vissza,és ne félj.
Ha ez a fiú tényleg kedvel akkor beszélj vele,mutasd meg neki a hegeket és remélhetőleg ez őt nem fogja zavarni. Hidd el hogy vannak olyanok akiket nem zavar ha vannak hegeid. Ha nem ez a fiú lesz az igazi majd lesz valaki más,de ehhez először el kell fogadnod önmagad,meg kell békélned a testeddel.
Ha tényleg nem tudsz megbékélni a testeddel,akkor menj szakemberhez,ott majd segítenek. :)
Nem hiszem,hogy annyira csúnya lenne.
A Plasztikai sebészek arra törekednek,hogy minnél kisebb hegek legyenek,meg idővel halványulni fog.
Ha beszélsz a plasztikai sebészeddel biztos tud módszereket ő is amik segítenek hogy halványabb legyen a heg.
Ezért akarsz meghalni?
Csak én gondolom azt, hogy a párkapcsolaton kívül van még bőven boldogság az életben? Vagy velem van a gond, hogy nem rágódok azon, hogy jaj nincs senkim, mentem meg akarok halni?
Mellesleg, ha nem jársz utána, akkor sosem tudod meg. Minek kell elkönyvelni magad anélkül, hogy tudnád biztosra. De még ha tudod is biztosra, akkor is minek?
Első gondolatom: bakkeherr ez aztán a probléma és depresszióhalmaz. Második: banyek ilyet végigcsinálni-a fogyás és edzés- meg a mütétek utánna, hát nem vagy semmi öregem :D hatalmas gratula :D
nos amit eddig véghezvittél elég sok erőt, energiát emésztett fel, főként lelkierőre gondolok. így most a depressziónak-mert szerintem amit most érzel az ahhoz visz egyre közelebb-könnyebb dolga van. nem kell egyböl kétségbeesni, hogy mert megjelent a halál gondolata. meg kell keresni az okokat, és azt hogy most mi legyen, néha egyedüllét segít, de van akinek az ha van vele valaki-barát,pár,család. említetted h ők még tartják benned a lelket. nos hívd őket. ahányszor csak úgy érzed. az meg h van egy szerelem kilátásban-sőt máris bele is zúgtál, hát akkor EMBERR KAPASZKODDJ MÁR AZ ISTENIT!! :D Tessék vele is beszélni ilyesmikről, arról hogy mit vittél véghez,és megmutatni a bizonyítékot, hogy egy hatalmas csatát nyertél meg, mert igen erre bizony nagyon is büszke lehetsz!! :D
sajnos attol h a csatát megnyerted, a háborúnak nincs vége. itt az újabb harc. semmi kivetnivaló nincs abban, ha ezt már nem úgy birod mint az előzőt a kilók ellen. mivel itt már főleg lelki téren folyik a küzdelem sokkal nehezebb. ezért érdemes bevonni másokat is, hátha ők elég erőt tudnak adni. ha még a közeli kapcsolatok sem elegek, ott már sajnos csak az erre specializálódott emberkék, terapeuták segíthetnek. nem kell lenézni téged azért mert segítséget kérsz. te se tedd magaddal. mert ez mutatja hogy igenis igyekszel, harcolsz, csak épp elakadtál. megesik. bárkivel.
olyanokra meg ne is merészelj gondolni, hogy mert "elkönyveltem magamban..." a gondolatnak ebben az esetben nagyon is teremtő ereje lehet.
másik dolog: nem a méret számít barátom, hanem a teknika :D :P :) sokszor hallani h dejó is ha minél nagyobb... pedig az esetek többségében fájdalmasabb is...
Miért félsz visszamenni? ezen is gondolkodj el-zuhany alatt, elalvás elött-keresd meg a gyökerét, hogy azzal együtt tudd kitépni a kétségeket, mert csak így nyerhetsz a félelem ellen.
másik dolog: ha a fiatalabbak tetszenek akkor most mivan? a pasikra buksz. és akkor? kinek mi köze hozzá? az elsődleges, hogy neked így a jó. minden más utánna következik-persze csak amennyiben nem vagy pedofil, de mint irtad a párod 18 szal semmi gond :)
Nos amit tehetsz: haladj lépésenként. egyszerre csak egy lépést, csak egy gondot támadj meg. :) ha segít írj egy fontossági listát, hétvégente tervezd meg a következő heted, vagy csak egy napot :D ha edzésre nem bírod levonszolni magad, akkor probáld meg azt, h oké nem akarok, így csak egy x idöre mész le. következö alkalommal egyre emeled az idöt. vagy kérdezz meg családtagot/barátot/szerelmedet, nem lenne-é kedve veled valamit sportba belekezdeni? pl kocogás. fülest be ha egyedül szeretnél lenni és keress kevésbé forgalmas helyeket :D parkokat pl. vagy olyan időintervallumot kinézel amikor a lehetö legkevesebb ember van arrafelé :) a szerelmed még örülni is fog, hogy bevonod :D jót tesz a kapcsolatnak is. amennyiben nem érzel elegendö erőt magadban, tényleg érdemes keresni egy szakembert. és a gyógyszerhez nyúlást felejtsd el!! mégha orvos is akarja rádtukmálni... akkorse engedd h egyböl gyógyszerezzenek. tul sok a mellékhatás, és a veszélye h kialakul valamilyen nem várt viselkedési vagy egyébb nem kívánt vetület a gyógyszerszedés elhagyásakor. mint az elvonón levőknél.és akkor meg az lesz a baj.
kicsit bízz jobban. a párod felé valót is ki kell építened, de főként a magadban valót. a zene is segíthet a nehéz percekben-tapasztalat-és tény is :D
hajrá hajrá csak edzegess tovább és ne hagyd h a depresszió megnyerje a csatát :D az előzőt is megnyerted, ezt is meg fogod-lehet h segítséggel-de meg fogod :D erre gondolj :D és arra h milyen jópasi lettél az edzésnek köszönhetően, és lám párod is lesz/lett :D próbálj meg étrendet, életformát, életszemléletet váltani :D hátha segít :D Sok szerencsét-remélem még nem tetted meg az öngyepálást- és kitartást.
egy kis zene neked: Hakuna Matata- https://www.youtube.com/watch?v=IrYiMH73jjo
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!