Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amikor legutóbb új környezetbe kerültél (új munkahely, egyetem stb.), hogyan kezelted a "van barátnőd/feleséged" témakört?
Az en munkahelyemen eleg diplomatikusan fogalmaznak pl parom, van parod?
Szoval nem kellett reszletezni, hogy milyen nemu. Csak hogy kapcsolatban elek. Egyebkent amig konkretan ra nem kerdeznek, nem szoktam ezt senki orrara kotni. 27f
Ez komoly?
Még azt is megkérdezik,hogy nem is volt?Meg,hogy "nem komoly" van-e?
Hát a pofám leszakad:))
Nem gondoltam,hogy vannak olyanok,akik eddig is elmennek a magánéletben való turkálásig.
Nem elég nekik a jelenlegi életedről tudni,hanem még a múltadat is tárd eléjük meg,hogy szexelsz-e éppen valakivel:D
Mondjuk lehetne rá valami tanfolyam,hogy kell ezeket leszerelni:D
5
Igen, komoly. Nem tudom miért ilyenek az emberek.. A legjobb, mikor az idősebb férfi munkatárs elkezdi mesélni, hogy hány nőt dugott meg fiatal korában. Senkit nem érdekel, de nem veszi magát észre.
Ez roppant kínos lehet.
Csak nem értem kinek akarnak bizonyítani,mert a munkahely nem társkereső.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!