Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Amikor legutóbb új környezetbe...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Amikor legutóbb új környezetbe kerültél (új munkahely, egyetem stb.), hogyan kezelted a "van barátnőd/feleséged" témakört?

Figyelt kérdés
2020. okt. 1. 12:37
A kérdező szavazást indított:
Nyíltan felvállaltam, h meleg vagyok
Van párkapcsolatom, de letagadtam
Van párkapcsolatom, de úgy beszéltem róla, mintha lány lenne
Nincs párom, de nem közöltem velük, h meleg vagyok
Egyéb válasz
36 szavazat
 1/8 anonim ***** válasza:
95%

Az en munkahelyemen eleg diplomatikusan fogalmaznak pl parom, van parod?

Szoval nem kellett reszletezni, hogy milyen nemu. Csak hogy kapcsolatban elek. Egyebkent amig konkretan ra nem kerdeznek, nem szoktam ezt senki orrara kotni. 27f

2020. okt. 1. 12:40
 2/8 anonim ***** válasza:
94%
egyedül élek de nem tudják hogy meleg vagyok.
2020. okt. 1. 13:15
 3/8 anonim ***** válasza:
85%
Hazudok valamit ahogy szoktam
2020. okt. 1. 13:34
 4/8 anonim ***** válasza:
93%
Annyira pofátlanok és tolakodóak az emberek. A férfiak és a nők is. Mi közük hozzá?? Tőlem is kérdezgetik, hogy van-e barátnő, mire mondom, hogy nincs. Erre kérdezgetik tovább, hogy nem is volt, meg hogy nem komoly van-e? Mi közük hozzá? Ha hetero lennék is idegesítenének ezek a kérdések.
2020. okt. 2. 12:52
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Ez komoly?

Még azt is megkérdezik,hogy nem is volt?Meg,hogy "nem komoly" van-e?

Hát a pofám leszakad:))

Nem gondoltam,hogy vannak olyanok,akik eddig is elmennek a magánéletben való turkálásig.

Nem elég nekik a jelenlegi életedről tudni,hanem még a múltadat is tárd eléjük meg,hogy szexelsz-e éppen valakivel:D

Mondjuk lehetne rá valami tanfolyam,hogy kell ezeket leszerelni:D

2020. okt. 3. 04:44
 6/8 Béla211 ***** válasza:
88%
Engem is kérdezkedtek a munkahelyen. Nem mondtam ki nyíltan hogy meleg vagyok. Csak mikor az egyik kolléga kérdezte hogy van barátnőm mondtam hogy nincs. Mikor a másik megkérdezte hogy van párom mondtam hogy van. Akkor össze zavarodtak. Utána ha kérdezték mondtam kivel élek ismerték , mert egy helyen dolgoztunk csak más cégnél. De rá kérdezni nyíltan csak egy ember kérdezett az is csak azért mert mind kiderült biszex és szeretett volna többet.
2020. okt. 3. 06:53
 7/8 anonim ***** válasza:
88%

5

Igen, komoly. Nem tudom miért ilyenek az emberek.. A legjobb, mikor az idősebb férfi munkatárs elkezdi mesélni, hogy hány nőt dugott meg fiatal korában. Senkit nem érdekel, de nem veszi magát észre.

2020. okt. 4. 14:38
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Ez roppant kínos lehet.

Csak nem értem kinek akarnak bizonyítani,mert a munkahely nem társkereső.

2020. okt. 5. 00:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!