Munkahelyen, irodai környezetben felvehetek rövidnadrágot? Ti szoktatok?
Nyugodtan!
Én is rövidbe járok mert senki kedvéért nem fogok megfőni a levemben és hát állítólag ez egy szabad ország tehát az öltözködésemet én döntöm el hogy mi van rajtam mert nem a ruhámért kapom a fizetésem.
Köszi a választ.
Csaka neten minden cikkben azt írják, hogy irodába húú de nem illik.
Munkahelyfüggő, én egy multinál vagyok pénzügyön, nálunk nincs szigorú dresskód. Magasabb pozícióban lévőknek kell csak elegánsan öltözni ha tárgyalásra kell menniük vagy képviselik valahol a céget, de akik csak benn ülnek az irodában azoknak belefér a laza viselet. Forrónaci kicsit túlzás (ez a fajta [link] de ha kb combközépig ér akkor belefér a dresskódba, még a farmer rövidnadrág is. Akár papuccsal is, van aki simán flip flopban van az irodában.
Én nem szeretem a lábaimat úgyhogy alapból nincs túl rövid nadrágom vagy szoknyám, a legtöbb kicsivel térd fölé ér így nem szoktam ilyenbe dolgozni járni. De pl gyakran megyek spagettipántos trikóban ami közel se elegáns de itt pl megengedett, míg a korábbi munkahelyemen nem volt megengedett. Úgyhogy ez tényleg helyfüggő, ha másokat lász hasonlóan rövid ruhákban vedd fel nyugodtan.
Szerintem farmer rövidnadrágot is felvehetsz, de csak ha nem látszik rajta, hogy az. Tehát pl. fehér színű. Vagy rózsaszín, bordó, akármi, csak kék ne legyen.
Szerintem, ha picivel térd fölé ér, az még belefér, de a combközépig érőt én túl rövidnek tartom.
Ha feszülős nadrágot nem illik nálatok felvenni az irodába, akkor ennek megfelelően a rövidnadrág se legyen feszülős.
Köszönöm szépen mindenkinek a választ.
A sulisra inkább nem is reagálok 😆
Szóval én is hajlok a viselése felé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!