Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Munkahelyen, irodai környezetb...

Munkahelyen, irodai környezetben felvehetek rövidnadrágot? Ti szoktatok?

Figyelt kérdés
Nem farmer, hanem egy elegánsabb, paperbag stílusú. Másokat már láttam ott egészen rövid ruhában és szandálban. Nyilván nem papuccsal venném fel.

2018. júl. 1. 18:27
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
En is szoktam, van egy mubor (pont ez a paperbag stilusu 😆) shortom, azt hordom neha. Heten terveztem beszerezni egy lenanyagut is :) Rovid farmert eszembe nem jutna, szamomra nem fer bele, nem is nagyom hordanak, max rovid szoknyat. Ba lattam mar nalunk egy kolleginat farmershortban, trikoban. :) Nalunk nincs szigoru dresscode.
2018. júl. 2. 08:22
 12/13 anonim ***** válasza:
92%

Ha nincs dresscode, nyugodtan.

Nálunk van, férfinak hosszú gatya mindig, nőnek szoknya mindig.

Ez télen szpás, mikor -10 fok van reggel :(

2018. júl. 2. 13:55
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Igen, szoktam. Azon a munkahelyen, ahol kötelező volt a hosszúnadrág a hőségben is (ráadásul minden ok nélkül), sokkal rosszabb is volt a komfortérzetem, rendszeresen melegkiütésekkel küszködtem a lábamon.
2018. júl. 5. 20:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!