Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A melegek mit éreznek ilyenkor? (Bővebben lent)
Sosem értettem ezt a "Szex most?" üzeneteket.
Értem, hogy ő ráér, de én nem a nap 24 órájában frissítgetem az emailjeimet és a rómeót, hogy mikor jön már egy ajánlat, vagy éppen dolgozom, vagy más elfoglaltságom van. Illetve, ha rá is érnék, azért nem 5 perc mire elkészül egy ember a találkozóra, hát ha még utazni is kell.
És akkor a legújabb, hajnali 4-kor ír: "Szia! Ráérnél most hajnalban valami mókára?"
Most őszintén, van aki azt gondolja, hogy kipattanok az ágyból (ha épp nem éjszakás vagyok), és már ülök is be a kocsiba, hogy induljak hozzá?
Nektek mi a véleményetek?
Én azért szeretem legalább előtte nap lebeszélni a dolgokat, hogy úgy tervezzem a napom is.
Sajnos a kanok többsége csak dugni akar
Persze lehet hogy biszex volt, aki az asszony meg a gyerek mellett ki akarja élni a vágyait titokban
Csak nem tudom mi a fa*sznak nősülnek meg ezek?!
Ja, ja a sok stika"meleg"...
Aztán elélvezés után mennek haza anyucihoz...a küszöb alatt.
Legjobb amikor kocsiba szopna munka elott
Persze reggel 5-kor pont ehhez van kedvem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!