Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » A melegek mit éreznek ilyenkor...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A melegek mit éreznek ilyenkor? (Bővebben lent)

Figyelt kérdés

Sosem értettem ezt a "Szex most?" üzeneteket.

Értem, hogy ő ráér, de én nem a nap 24 órájában frissítgetem az emailjeimet és a rómeót, hogy mikor jön már egy ajánlat, vagy éppen dolgozom, vagy más elfoglaltságom van. Illetve, ha rá is érnék, azért nem 5 perc mire elkészül egy ember a találkozóra, hát ha még utazni is kell.

És akkor a legújabb, hajnali 4-kor ír: "Szia! Ráérnél most hajnalban valami mókára?"

Most őszintén, van aki azt gondolja, hogy kipattanok az ágyból (ha épp nem éjszakás vagyok), és már ülök is be a kocsiba, hogy induljak hozzá?

Nektek mi a véleményetek?

Én azért szeretem legalább előtte nap lebeszélni a dolgokat, hogy úgy tervezzem a napom is.

2022. febr. 5. 10:44
 1/8 anonim ***** válasza:
35%
Ha online vagy, ráérsz 🤷‍♂️
2022. febr. 5. 11:00
 2/8 anonim ***** válasza:
92%

Sajnos a kanok többsége csak dugni akar

Persze lehet hogy biszex volt, aki az asszony meg a gyerek mellett ki akarja élni a vágyait titokban

Csak nem tudom mi a fa*sznak nősülnek meg ezek?!

2022. febr. 5. 11:06
 3/8 anonim ***** válasza:
95%

Ja, ja a sok stika"meleg"...

Aztán elélvezés után mennek haza anyucihoz...a küszöb alatt.

2022. febr. 5. 11:54
 4/8 anonim ***** válasza:
91%
Gondolom az asszony éppen akkor nincs otthon.. jobb elkerülni az ilyeneket.
2022. febr. 5. 11:59
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Miért foglalkozol ilyenekkel? Ha nekem nincs kedvem hozzá, én nem is válaszolok az ilyen üzenetekre. Attól meg hogy valaki biszex, még le tudja kommunikálni normálisan, hogy mit szeretne és egyeztetni egy időpontot. Eleve nagyon sok az igénytelen ember, aki kommunikálni sem tud rendesen. Az ugyanolyan igényteleneknél persze lehet esélye.
2022. febr. 5. 18:48
 6/8 anonim ***** válasza:
95%

Legjobb amikor kocsiba szopna munka elott

Persze reggel 5-kor pont ehhez van kedvem

2022. febr. 6. 07:50
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
A kanosság kitudja hozni az állatot az emberből. :)
2022. febr. 6. 13:19
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
6-os, van akinek állandóan kedve lenne hozzá, napszaktól függetlenül.
2022. febr. 6. 13:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!