Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan hódítsam vissza a srácot (bővebben kérdésben, meleg téma)?
Meleg vagyok, 30 éves, és van egy fiú (nálam pár évvel fiatalabb) akit szerettem/szeretek most is. Együtt lehettünk volna... ha nem cseszem el. Most már jópár éve más barátja van, másik városban élnek. Annak idején fontosabb volt sajnos az hogy mások mit mondanak, na meg a karrier. Most az előbbi már nem érdekel, utóbbi meg simán halad, nem állok rosszul semmiben - csak ő hiányzik.
Hogyan tudnék újra én lenni az első neki?:) Jár valaki hasonló cipőben?
Figyelj szerintem hagyd őt. Van barátja ne akard elrontani az ő kapcsolatukat.
Értem én hogy hiányzik,de el kell őt engedned.
# 2/6 Időpont tegnap 16:54:
Nagy részét átutalja neked - befizeti az adót, te meg megkapod a segélykét vagy a közmunka-béred. Tecccelérteni te igennormálisember? :D
Ha a srác is tudja, hogy fontosabb volt a mások véleménye és a karrier tőle, akkor ez a kapcsolat úgy ért véget, hogy a srác bár szeretett, de leírt téged. Ha én a helyében lennék, nem is válaszolnék, a megkeresésedre. Most, hogy már a karrier rendben van, megint lehetnék a rangsorban újra a második...
... kösz, de inkább nem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!