Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Hogyan hódítsam vissza a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan hódítsam vissza a srácot (bővebben kérdésben, meleg téma)?

Figyelt kérdés

Meleg vagyok, 30 éves, és van egy fiú (nálam pár évvel fiatalabb) akit szerettem/szeretek most is. Együtt lehettünk volna... ha nem cseszem el. Most már jópár éve más barátja van, másik városban élnek. Annak idején fontosabb volt sajnos az hogy mások mit mondanak, na meg a karrier. Most az előbbi már nem érdekel, utóbbi meg simán halad, nem állok rosszul semmiben - csak ő hiányzik.

Hogyan tudnék újra én lenni az első neki?:) Jár valaki hasonló cipőben?

2015. nov. 14. 16:16
 1/8 anonim ***** válasza:
87%

Figyelj szerintem hagyd őt. Van barátja ne akard elrontani az ő kapcsolatukat.

Értem én hogy hiányzik,de el kell őt engedned.

2015. nov. 14. 16:28
 2/8 anonim ***** válasza:
14%
Szerintem költözz ki az erdőbe, ne zavard a normális társadalmat. A pénzedet meg utald át normális embereknek. Pl nekem.
2015. nov. 14. 16:54
 3/8 anonim ***** válasza:
0%
Én is az erdőbe költözésre szavaznék.
2015. nov. 14. 21:04
 4/8 anonim ***** válasza:
70%
2-es: az, aki így áll hozzá egy másik emberhez, az minden csak nem normális!
2015. nov. 14. 21:07
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem sem kéne beleavatkozni a kapcsolatukba, amennyiben tényleg jól megvannak egymással. Ezt pedig úgy derítheted ki, ha megint elkezdesz vele beszélgetni, vedd fel vele a kapcsolatot, kezdetben olyan "érdektelen" szinten. Aztán majd meglátod, mi a véleménye ennyi idő után rólad és a dolgokról. :)
2015. nov. 14. 21:32
 6/8 anonim ***** válasza:
87%
ha évek óta együtt vannak és boldog, miért akarsz belemászni a kapcsolatba? lett volna fontos akkor, nem most, hogy már a karriered rendben van. ha ilyen simán eldobtad, akkor nem szerethetted annyira.
2015. nov. 14. 22:14
 7/8 anonim ***** válasza:
76%

# 2/6 Időpont tegnap 16:54:

Nagy részét átutalja neked - befizeti az adót, te meg megkapod a segélykét vagy a közmunka-béred. Tecccelérteni te igennormálisember? :D

2015. nov. 15. 11:41
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Ha a srác is tudja, hogy fontosabb volt a mások véleménye és a karrier tőle, akkor ez a kapcsolat úgy ért véget, hogy a srác bár szeretett, de leírt téged. Ha én a helyében lennék, nem is válaszolnék, a megkeresésedre. Most, hogy már a karrier rendben van, megint lehetnék a rangsorban újra a második...

... kösz, de inkább nem!

2015. nov. 16. 14:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!