Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyennek kell lenni a szexnek? Jo volt ez igy?
Szerintem ne tervezd a szexet, csak élvezd, változatosan. Igen, a szopástól is el tudna menni, főleg ha sokat gyakorolsz. Viszont a vége nekem úgy tűnt mintha gumi nélkül csináltátok volna. Ha nem védekeztetek, akkor az úgy már gáz.
27F
jaaj bocsi nem figyeltem a kategóriát már össze vissza nézelődök:D szóval akkor fiú vagy te is
ha nektek jó volt így, akkor jó volt ez így. olyannak kell lennie a szexnek, hogy mindketten élvezzétek:)
Azt írtad, jó volt, el is élveztetek mind a ketten. Nem is értem, mi hiányzik neked?! :) A szex változatos, hol így, hol úgy sikerül, az a lényeg hogy jól érezzétek magatokat egymás társaságában.
A barátommal van hogy csak orál van és az is elég, van hogy minden más is, néha lassú és érzéki, néha vad és szenvedélyes, de ez nem jelenti azt hogy egyik rosszabb lenne mint a másik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!