Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg tema! Mit csinaljak meg, hogy felfogja nem kell?
Figyelt kérdés
Kicsit hosszu lesz ,bocs!!
Meleg 35 eves srac vagyok 4 eve koltoztem egy tarsas hazba!
Nem vagyok az a hajrazos fajta,igazabol a szuk barati koromon es a csaladomon kivul senki nem tudja rolam,persze ha valaki rakerdez nem tagadom.Van a szomszedban egy 40-es hazaspar par szavas beszelgeteseken es a koszonesen kivul soha nem volt tobb!2 honappal ezelott a ferj megkert segitsek neki az uj tv -t felvinni!Behivtam a konyhaba,mondtam varjon csak felveszek egy zoknit es egy cipot!A gepem az asztalon volt pont egy meleg blogot olvastam,persze hogy meglatta!Csak mosolygot!Azota probal kozeledni,sorozni hivni,becsongetget,minden urugyel,megerinti a valam stb!!Haritom a dolgot mert nem az en formam beleronditani mas kapcsolataba!Tegnap bekopogott,hogy menjek at egy kv-t inni,es ne feljek a felesege es a fia csak keson er haza!Persze nem mentem!!Hogy adjam a tudtara ez nekem kellemetlen?Gondoltam mondom neki hogy ha ilyen hajlamai vannak keressen fel egy oldalt es 1000 sracot talal akik meg orulnek is majd neki!
Ha egyértelműen közlöd vele, hogy neked nincsenek ilyen szándékaid, és szálljon le rólad, mert ez számodra kellemetlen, akkor nem fog többet ilyen lenni.
2013. nov. 25. 11:08
2/14 anonim válasza:
mondd meg neki, ha nem hagyja abba, elmondod a feleségének :)
2013. nov. 25. 11:23
3/14 A kérdező kommentje:
Az egyertelmu kozles olyan szinten megtortent,hogy a kv-s incidens utan modtam neki,hogy sajnalom,es remelem nem ertettuk felre egymast!!A csaladot nem en akarom felvilagositani az nem az en dolgom!Remelem befejezi,bar 4 ev utan ma megtalalt a facebookon!
2013. nov. 25. 11:35
4/14 anonim válasza:
koptasd le ha nem ért a szép szóból akkor meg küld el a pibe
2013. nov. 25. 11:50
5/14 kovpet válasza:
Mivel gondolom nem akarsz egyértelműen színt vallani előtte, szerintem pattintsd le még párszor (udvariasan, de egyértelműen) aztán megunja. Esetleg óvatosan tiszta vizet önthetsz a pohárba egy-egy olyan elszólással, hogy "a feleséged biztos nem örülne neki" vagy valami hasonló.
2013. nov. 25. 11:55
6/14 A kérdező kommentje:
Hat szerintem most azt fogom tenni,hogy nem jelolom vissza hatha felfogja 40 evesen mire akarok ezzel celozni!Es a koszonesen kivul semmi kontaktot nem teremtek vele!
2013. nov. 25. 12:09
7/14 anonim válasza:
lökd ki az erkélyről
2013. nov. 25. 14:27
8/14 anonim válasza:
borzasto, hogy ezek a "heterok", akik valojaban latens melegek, de gyavak ahhoz, hogy felvallaljak magukat, megnosulnek, gyerekuk lesz aztan meg ferfiakkal akarnak felredugni.... -.-'
2013. nov. 25. 15:06
9/14 anonim válasza:
"borzasto" hogy ezek a nem "heterok" is csak kétfélének látják az embereket.A pasi is biszex és bepróbálkozna veled,ennyi.Ha nem teszik küld el.
2013. nov. 25. 15:42
10/14 A kérdező kommentje:
Szerintem meg az a borzaszto,hogy egy 40 eves embernek a szajaba kell ragni valamit ,lehet szo melegrol ,bi-rol,heterorol!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!