Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Meleg tema! Mit csinaljak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meleg tema! Mit csinaljak meg, hogy felfogja nem kell?

Figyelt kérdés

Kicsit hosszu lesz ,bocs!!

Meleg 35 eves srac vagyok 4 eve koltoztem egy tarsas hazba!

Nem vagyok az a hajrazos fajta,igazabol a szuk barati koromon es a csaladomon kivul senki nem tudja rolam,persze ha valaki rakerdez nem tagadom.Van a szomszedban egy 40-es hazaspar par szavas beszelgeteseken es a koszonesen kivul soha nem volt tobb!2 honappal ezelott a ferj megkert segitsek neki az uj tv -t felvinni!Behivtam a konyhaba,mondtam varjon csak felveszek egy zoknit es egy cipot!A gepem az asztalon volt pont egy meleg blogot olvastam,persze hogy meglatta!Csak mosolygot!Azota probal kozeledni,sorozni hivni,becsongetget,minden urugyel,megerinti a valam stb!!Haritom a dolgot mert nem az en formam beleronditani mas kapcsolataba!Tegnap bekopogott,hogy menjek at egy kv-t inni,es ne feljek a felesege es a fia csak keson er haza!Persze nem mentem!!Hogy adjam a tudtara ez nekem kellemetlen?Gondoltam mondom neki hogy ha ilyen hajlamai vannak keressen fel egy oldalt es 1000 sracot talal akik meg orulnek is majd neki!

2013. nov. 25. 11:06
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos sok ilyen férfi van, csak kérdezz meg egy nőt. Finom célzásokból nem fog érteni, egyértelműen mondd meg, hogy nem akarsz vele semmi kapcsolatot teremteni vagy tartani, legyen szíves, hagyjon békén. Valszeg be fog sértődni, pedig csak magának köszönhet.
2013. nov. 25. 17:34
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem meg 35 évesen lehetne már annyi eszed, hogy kulturáltan lerázz valakit, aki kulturáltan közeledik hozzád, akkor is ha nős és akkor is ha gyereke van. Neki 40 évesen ugyan olyan joga van a boldogsághoz, mint neked vagy mint másnak. Szerintem gyerekes, hogy itt hisztizel arról, hogy "megtalált facebookon is". Az rendben van, hogy tanácsot kérsz tőlünk, de az már nincs rendben, hogy a frusztrációidat másra vetíted ki. Ilyenkor első sorban magunkban kell keresni a hibát, csak azután másban.
2013. nov. 25. 17:41
 13/14 A kérdező kommentje:

Kedves utolso,persze hogy joga van a boldogsaghoz,ott van a szep felesege es a fia!Annal kulturaltabban,hogy nem foglalkoztam vele nem hiszem hogy el lehetett volna intezni!!

Es ez szamomra meglepo es idegen volt,nem fusztralo!!

2013. nov. 26. 02:20
 14/14 anonim ***** válasza:
49%
Szerintem költözés lesz a vége. Ennél már az is jobb, ha egy homofóbbal laksz egy házban... az csak baszogat, amíg ez zaklat, aztán ha elutasítod baszogat, plusz aljaskodik.
2013. nov. 26. 19:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!