Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg tema! Mit csinaljak meg, hogy felfogja nem kell?
Kicsit hosszu lesz ,bocs!!
Meleg 35 eves srac vagyok 4 eve koltoztem egy tarsas hazba!
Nem vagyok az a hajrazos fajta,igazabol a szuk barati koromon es a csaladomon kivul senki nem tudja rolam,persze ha valaki rakerdez nem tagadom.Van a szomszedban egy 40-es hazaspar par szavas beszelgeteseken es a koszonesen kivul soha nem volt tobb!2 honappal ezelott a ferj megkert segitsek neki az uj tv -t felvinni!Behivtam a konyhaba,mondtam varjon csak felveszek egy zoknit es egy cipot!A gepem az asztalon volt pont egy meleg blogot olvastam,persze hogy meglatta!Csak mosolygot!Azota probal kozeledni,sorozni hivni,becsongetget,minden urugyel,megerinti a valam stb!!Haritom a dolgot mert nem az en formam beleronditani mas kapcsolataba!Tegnap bekopogott,hogy menjek at egy kv-t inni,es ne feljek a felesege es a fia csak keson er haza!Persze nem mentem!!Hogy adjam a tudtara ez nekem kellemetlen?Gondoltam mondom neki hogy ha ilyen hajlamai vannak keressen fel egy oldalt es 1000 sracot talal akik meg orulnek is majd neki!
Kedves utolso,persze hogy joga van a boldogsaghoz,ott van a szep felesege es a fia!Annal kulturaltabban,hogy nem foglalkoztam vele nem hiszem hogy el lehetett volna intezni!!
Es ez szamomra meglepo es idegen volt,nem fusztralo!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!