Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg téma! Amikor valaki átvert benneteket (nem ment el randira, vagy elment, de meglesett és nem ment oda), visszaadtátok neki vagy volt eszetekbe olyan, hogy ezt viszonozni fogjátok?
Hetero vagyok,de válaszolok,velem már megtörtént, hogy átvertek a neten, igaz volt találkozás, viszont kamuregisztrációval én is átvertem őt később!
Semmiképp se írj olyannak,aki már átvert!
Úgy kell ilyet rendezni, hogy telefonáltok,és videón is beszéltek.Ha ott stimmel,akkor élőben is tetszeni fog.
Az ilyenek nagy része nyuszi, Azért nem mer elmenni, mert bizonytalan önmagában.
Elő fog fordulni, mert sok a lelkibeteg, depressziós, aki nem meri stb.
Amit esetleg érdemes, hogy az erőszakosokat/kamusokat elkerüld, hogy beszéljetek skypeon előtte, vagy esetleg kérd meg hogy pl tartson föl egy almát vagy egy tollat az egyik fotón. Ezzel ki lehet szűrni a kamu képeket.
De kamusok mindig lesznek.
Az erőszakosok ellen meg jó trükk, ha elsőre semleges környeztben taliztok, pl. egy kávé vagy sör valahol. Onnan könnyű megpattanni, pl. kimész egy telefonra, cigire, wcre, és nem mész vissza.
Vagy ha anyád/tesód olyan viszonyban van veled, kérd meg, hogy hívjon föl mondjuk fél órával a randi kezdete után, és ha te valami köztetek szokatlan becenévvel szólítod meg, akkor jön és kiment.
A rokon/ismerős dolog szvsz paranoia és hülyeség is. Most komolyan, mit keres egy meleg társkeresőn? Ezen elgondolkoztál? Ha neki ott dolga van, akkor és te ezt nem tudod róla, akkor ő bizony lapítani fog mint a szär a fűben, nem veled szórakozni.
Szerintem 70% vagy még több ilyen arcra esés.
Egyszer beszélgettünk egy bárpultos lánnyal aki Swinger klubba is bárpultozik és meséli, hogy vannak olyan nőcik akik napközben eljönnek a klubba azzal a kidumával férjüknek, hogy lemennek futni meg hasonló és fognak az ott lévő pasikból ötöt és felviszik őket.
Kérdeztük nagyban, hogy az öt nem -e sok és ő is úgy volt amíg nem beszélgetett egyszer el egy ilyen nővel és ő azt mondta:
Az ötből jó esetben csak kettőnek áll fel a farka és abból is csak egy tud teljesíteni. És mielőtt még szenvednél egyesével, inkább akkor hozod az összeset és biztos lesz valaki aki meg tud d*gni.
És ezek olyan pasik akik Swinger klubban várják, hogy d*ghassanak, mégsem tudnak.
Én így tudom elképzelni az ilyen meleg randit is. Ötből jó ha kettő feltűnik, abból is csak egy marad ott.
És ha ott volt, csak te nem láttad,mert meglesett? Az is lehet,hogy oda akart menni, de messziről felismert,hogy egy rokonja, haverja, ismerőse, barátja stb. vagy és inkább visszafordult,hogy meg ne tudd róla,hogy ő is meleg. Ez nem zavar? És ha elmondja valahol?
És ha utána más néven regisztrál és megint belefutsz és elhívod randira? Akkor már lesz neki második esély (a tudtodon kivül)?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!