Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek van esélyem? Bővebben alább.
Figyelt kérdés
24 éves meleg srác vagyok, normális-értelmes srácnak gondolom magam. Sajnos gyerekkoromban aszthmás gyógyszerektől kissé elhíztam, alapjáraton pedig szőrösebb típus vagyok. Nagyon nehéz ilyen macisabb alkatúként az ismerkedés, főleg hogy engem inkább az átlagos-vékonyabb srácok/pasik érdekelnek. Lehet a vágyakozás miatt is, hogy ilyen alkatom legyen, de ők tetszenek. Komoly kapcsolatot nem szeretnék (túl körülményesnek tartom), de nagyon sok alkalmit sem, örülnék ha egy valakit találnék, akivel megélhetném a vágyaim és persze ő is az övéit velem (kölcsönösen tegyük egymást boldoggá) és azt se bánnám, ha valami barátság keretében lenne ez, mert valahol az érzelmek és a bizalom meg fontos nekem. Szerintetek van esélyem? Vagy túl sokat akarok? Rossz helyen keresek esetleg? Társkeresőkön még ha találok is olyat, aki érdeklődik utánam, tuti van valami baj, vagy eltűnik...2016. ápr. 6. 20:18
1/11 anonim válasza:
Nagyon kicsi a kereszt metszete a dolgoknak, amire vágysz.
2/11 anonim válasza:
Először próbálj meg lefogyni,sportolj. Ha jobb alakra vágysz, próbálj meg tenni érte, utána felfigyelnek majd rád a meleg pasik.
3/11 A kérdező kommentje:
A fogyást már nagyon sokszor próbáltam, sokféleképpen. Kisebb eredmények vannak, de hosszú távon nem megy sajnos. Egy idő után az atyaégnek nem megy le több.
2016. ápr. 6. 20:55
4/11 anonim válasza:
Sajnálom hogy ezt írom, de sokat szeretnél, ha egyben komoly kapcsolatot sem akarsz és alkalmazni se , de barátot extrákkal, ez csak a filmekben van, de sok sikert
5/11 anonim válasza:
te gondolom planeten (ha fent vagy) az a tipikus kövér, de jó testű srácokra írogatós fajta vagy
6/11 anonim válasza:
Tudom ajánlani a grommr.com és a chasabl.com oldalakat. Itt macik és macikedvelő vékonyak is vannak fent. Egy próbát megér szerintem. Hátha pont itt van akit keresel ;)
7/11 A kérdező kommentje:
5-ös, nem szoktam írkálni senkire és nem zaklatok senkit. Akkor írok ha látok valami jelzést, hogy érdekelhetem az illetőt. 6-os, köszi szépen! :)
2016. ápr. 7. 05:37
9/11 anonim válasza:
Ja, és én is ott ismertem meg a párom. Februárban voltunk egy évesek. Igaz ő 135 kg, én csak 102 de nem akarunk fogyni ;)
10/11 A kérdező kommentje:
Hát további minden jót nektek! :)
2016. ápr. 8. 13:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!