Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Nagy korkülönbség miatt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagy korkülönbség miatt szakítsunk?

Figyelt kérdés

23 éves srác vagyok, egyetem után több mint fél éve költöztem fel Budapestre. Nagyon kezdő voltam a meleg témában, de találkoztam egy 35 éves férfivel, akivel az elején úgy voltam talizunk párszor, de ez már 5 hónapja tart.

Igazából nem is tudom, vagy a szeretetéhség, vagy hogy jó lenni valakivel, de tökre elvagyunk, több hete már nála lakom (van máshol albi szobám), mert annyira össze szoktunk hogy itt alszok nála. Felvezette hogy költözzek hozzá, mert hogy minek fizetem akkor feleslegesen az albim, meg hogy nyáron elmehetnénk Portugáliába, van ismerőse ott lehetnénk több hétig is stb stb

Nagyon szerelmes belém, mindig bújunk, meg tökre megvan az összhang. De...jön a de...úgy érzem, 13 év korkülönbség miatt ez hosszú távon nem fog működni..sok dologban nem értünk egyet, más az ízlésünk, a világlátásunk. Én eléggé anyagias vagyok, próbálok karriert építeni, ő pedig nyugisabb, állami szférába dolgozik (tehát az én fizum a több ennyi évesen), főzöcskézik, filmezés program neki a hétvége, ha felvetem ezt neki akkor jön a reakció hogy ő mennyit dolgozik, pihenni akar, és hogy en még fiatal vagyok nem értem őt meg.

Baromi féltékeny, ha fiatal ismerőseimmel vagyok, beszelgetek, azt hiszi meg fogom csalni, vagy elhagyom egy gazdagabb miatt...

Nem tudom mit tegyek...meleg ismerőseim is már szóvá tették, hogy "hát apuddal mi van?"

Fiatal vagyok még, élni, bulizni szeretnék, mert 30 felett már nem lesz ennyi lehetőségem ezekre...

Azt is tudom ha ezt elmondanám neki, tuti kiborulna, sírna, mert nagyon ragaszkodik hozzám, sokszor kedveskedik, meg főz finomat mert hogy hát tuti szeretem... :(

Mi lehet a megoldás, mit tennétek a helyemben?

2022. jan. 30. 19:34
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
10: gratulálok Nektek!
2022. jan. 31. 09:25
 12/16 anonim ***** válasza:
85%
huszonévesnél ez már nem korkülönbség. Itt a féltékenykedés a probléma , nem az életkor. Az meg ha jobban érdekel mit mondanak mások, mint a párod, csak azt bizonyítja hogy nem jelent semmit neked a kapcsolat.
2022. jan. 31. 09:43
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Korkülömbség nem gond.

Inkább hogy nem tudsz elmenni a barátaiddal bulizni, ezt meg kéne beszélnetek.

Értékelni kellene hogy van egy stabil ember melletted, ritka kincs.

2022. jan. 31. 09:56
 14/16 A kérdező kommentje:
Elgondolkodtam, milyen lenne egy velem egykorúval lenni, de ha szakítanánk akkor meg nagy valószínűséggel nem lenne stabil partnerem, szóval nehéz a döntés...
2022. jan. 31. 09:59
 15/16 anonim ***** válasza:
91%
Ha neked csak az az akadály hogy a "barátaid" szekálnak... akkor gondolkodj el rajta miféle baráti köröd van. A párod nem öreg. Te meg ne legyél már ennyire gyerek hogy ez alapján dönts.
2022. jan. 31. 10:06
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
8. Én huszonévesen se voltam bulizós, nem voltam kicsapongó, nem keféltem össze-vissza, nyugis voltam a hobbijaimat és programjaimat tekintve és párkapcsolatot szerettem volna. Vannak különböző lelki beállítottságú emberek és akik huszonévesen kicsapongóak, azok később is nagy eséllyel maradnak azok. A legtöbb ember igen, megnyugszik valamennyire ahogy idősödik, de csak önmagához képest mérve, nem egy nagy általános mérce alapján (hogy pl. huszonévesen mindenki bulizós, harmincasként meg mindenki otthon ül).
2022. febr. 1. 08:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!