Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek felnőttként tinivel szexelni bűn?
Figyelt kérdés
Csak és kizárólag a beleegyezési korhatár felett és úgy, hogy mindkét fél akarja és beleegyezik.2021. nov. 10. 16:46
1/30 anonim válasza:
Nem tartom bűnnek, amennyiben nem hülyíted semmivel.
Persze van egy egészséges korkülönbség határ...
2/30 anonim válasza:
Nem "bűn".
De a korkülönbség nem mindegy.
3/30 anonim válasza:
Nem. Élvezet. Én legalábbis ezt tapasztaltam.
4/30 A kérdező kommentje:
Azért kérdezem mert nekem 14-15 évesen amikor már szexuálisan eléggé aktív szerettem volna lenne annyira jó lett volna, ha van egy 30-as mentorom, aki nem használ ki, nem vág át, hanem szépen bevezet a szexuaéitásba.
2021. nov. 10. 16:54
5/30 anonim válasza:
Nem bűn, csak a tinik sokszor nem feltétlenül tudják hogy ebből nem lesz folytatás, illetve szex terén sem feltétlenül olyan tapasztaltak. Szóval nagyobb odafigyelést igényel, hogy sem testileg sem lelkileg ne sérüljön.
6/30 anonim válasza:
Én is így voltam vele pont. Mondjuk nekem szerencsém is volt.
Igaz, azóta se nagyon érdekelnek a velem korabeli srácok.
7/30 anonim válasza:
Fene se tudja, kamaszként előny is meg hátrány is egy idősebb partner, bár én koravén voltam, de gyáva voltam, így kb 2 évig lánnyal jártam, szexmentesen...
8/30 anonim válasza:
Egyáltalán nem. Sőt, ahogy írod, egy normális felnőttel még előnyére is válhat a kamasznak.
9/30 anonim válasza:
3 18 éves ágyasom van. Az ágyban bűnöző a báttya, toplistás körözött személy, mindenki engem akar megtalálni :DDDDDDDDDDDD
23F
Testépítő bajnok
10/30 anonim válasza:
Attól függ. Ha pl 25 éves férfi szexel egy 17 éves tinivel, az szerintem teljesen jó. De ha egy 45 éves férfi egy 15 éves lánnyal, na az nagyon nem oké. Nem árt, ha tapasztaltabb férfival történik az első, én pl 17 évesen 8 évvel idősebb férfival voltam együtt, legalább nem egy velem egykorúval bénáztam el az első szexem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!