Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Működhet egy kapcsolat 18 év korkülönbséggel?
Nem is arról van szó, hogy nem szeretem, hanem a közvetlen környezet nem tartja jó ötletnek és mindenáron le akarnak beszélni róla. Én úgy vagyok vele, hogy próbáljuk meg működik-e.
Én 22F ő 40F
Szerintem mindenképp működhet egy ilyen kapcsolat hosszútávon is. Ez csakis rajtatok múlik. És nem szabad engedni, hogy a környzeted véleménye, vagy az ilyen válaszolók, mint a #6 befolyásoljanak téged.
Nekem több ismerősöm is van, ahol 20 év körüli korkülönbség van a pár 2 tagja között, és már nagyon régóta együtt vannak. Először persze fura volt, és nem tudtam hová tenni, de később rájöttem, hogy attól még, hogy szokatlan, semmi gond nincs vele.
Ennyi erővel sokan alapból a meleg kapcsolatot nem tartják elfogadhatónak, de ettől függetlenül, aki boldog életet szerete élni, az nem fog emiatt ellenkező neművel lenni. Szerintem a tiéd is hasonló helyzet valamilyen szinten. Egyszóval: működhet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!