Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Működhet egy kapcsolat 18 év...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Működhet egy kapcsolat 18 év korkülönbséggel?

Figyelt kérdés

Nem is arról van szó, hogy nem szeretem, hanem a közvetlen környezet nem tartja jó ötletnek és mindenáron le akarnak beszélni róla. Én úgy vagyok vele, hogy próbáljuk meg működik-e.

Én 22F ő 40F

2021. szept. 15. 21:02
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
97%
A korkülönbség egy dolog, tőletek függ, rajtatok múlik, senki sem tudhatja előre. Amúgy meg mi vesztenivalód van hm?
2021. szept. 15. 21:06
 2/26 anonim ***** válasza:
98%
Ez csak rajtatok múlik.
2021. szept. 15. 21:09
 3/26 anonim ***** válasza:
83%
Nálatok a gyerekvállalás nem lehet szakító ok
2021. szept. 15. 21:09
 4/26 A kérdező kommentje:
Nyilván akarnám, csak már unalmas hallani másoktól, hogy nem illünk össze. Inkább ez az ami zavar m
2021. szept. 15. 21:15
 5/26 anonim ***** válasza:
81%
annyira nem vészes ez így,hogy ő 22 te meg 40. nyílván nem megszokott, de van még esélyed amíg nem vagy 45
2021. szept. 15. 21:18
 6/26 anonim ***** válasza:
27%
Nem fog, de majd hosszútávon meglátod. Max együtt maradtok megszokásból és gyávaságból. Bár szinte 100%, hogy lelépsz előtt. Még egy naiv, élettapasztalatlan kisgyerek vagy, akinek most szüksége van egy pótapára, aki majd belevezeti a nagyvilágba. Majd, amikor már te is tapasztalt leszel, akkor ráfogsz jönni, hogy össze sem illetek. Egyébként nyugodtan menj el pszichológushoz, pszichiáterhez. Ők sem fognak másképp vélekedni. Max megmondják neked, hogy miért is akarsz valójába vele lenni tudatalatt.
2021. szept. 15. 21:27
 7/26 anonim ***** válasza:
94%
5ös vagyok, bocs felcseréltem
2021. szept. 15. 21:29
 8/26 anonim ***** válasza:
92%

Szerintem mindenképp működhet egy ilyen kapcsolat hosszútávon is. Ez csakis rajtatok múlik. És nem szabad engedni, hogy a környzeted véleménye, vagy az ilyen válaszolók, mint a #6 befolyásoljanak téged.

Nekem több ismerősöm is van, ahol 20 év körüli korkülönbség van a pár 2 tagja között, és már nagyon régóta együtt vannak. Először persze fura volt, és nem tudtam hová tenni, de később rájöttem, hogy attól még, hogy szokatlan, semmi gond nincs vele.

Ennyi erővel sokan alapból a meleg kapcsolatot nem tartják elfogadhatónak, de ettől függetlenül, aki boldog életet szerete élni, az nem fog emiatt ellenkező neművel lenni. Szerintem a tiéd is hasonló helyzet valamilyen szinten. Egyszóval: működhet!

2021. szept. 15. 21:53
 9/26 anonim ***** válasza:
92%
A kor csak egy szám
2021. szept. 15. 22:30
 10/26 anonim ***** válasza:
17%
Az idősebbnek van lakása?
2021. szept. 15. 23:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!