Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Működhet egy kapcsolat 18 év...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Működhet egy kapcsolat 18 év korkülönbséggel?

Figyelt kérdés

Nem is arról van szó, hogy nem szeretem, hanem a közvetlen környezet nem tartja jó ötletnek és mindenáron le akarnak beszélni róla. Én úgy vagyok vele, hogy próbáljuk meg működik-e.

Én 22F ő 40F

2021. szept. 15. 21:02
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
86%
Nálunk 27 év van és 5 éve működik.
2021. szept. 16. 00:38
 12/26 Béla211 ***** válasza:
94%

Ha jól érzed vele magad és vónz mért ne jönnél össze vele. Ha esetleg nem működik akkor megszakítotok. De akkor is lehet, hogy egy jó pár év boldogsásot vesszítesz vele.

Nálunk 16 év korkülömbség van. 12 éve vagyunk együtt. És még mindig vonzódunk egy máshoz.

Hozzánk is így álltak amúgy. Én 23 voltam ő 39. De nem csak én kaptam jó tanácsokat hanem ő is. De azért működűnk még, mert ezeket lesz.. rtuk.

Ha holnap vége lenne akkor is azt mondom már megérte ez a 12 év, mert összeségében boldog voltam ebben a 12 év ben és szerintem ez számít.

2021. szept. 16. 03:03
 13/26 anonim ***** válasza:
93%

Figyelj,éljetek ! Szeressétek egymást, ez a fő! Nem a kor a lényeg, hanem az érzelmek!!!!

Ne akarjatok megfelelni apucinak, anyucinak, az undorítóan képmutató társadalomnak, és a sok megkeseredett,irigy savanyú uborka károgónak.

Végre jött, akivel szeretitek egymást, hát egymásnak öruljetek,szeressétek egymást !

Tudod, hányan vannak, akik örulnének egy szerető társnak? Nem is hinnéd...

Nem a kort, a kinézetet és a vagyoni helyzetet kell nézni, hanem azt, hogy szeretitek egymást !

Egyébként van egy haverom,52 éves,két éve él egy 25 évessel, boldogak,szép pár. Pedig elég eltérő kinézetuk van, de nem ez számít.

Ha lesz megint párom,én sem fogok innen és sehonnan véleményt,vagy engedélyt kérni.

Legyetek boldogok és szeressétek egymást, más nem számít !

53 F

2021. szept. 16. 05:03
 14/26 anonim ***** válasza:
9%
13. 😆😆 Tipik magyar hozzáallas
2021. szept. 16. 08:16
 15/26 anonim ***** válasza:
89%
Szereted? Boldog vagy vele? Akkor hajra. Szerintem ha vki szeret teged es a baratod akkor boldognak akar latni. Ha ez a kapcsolat nem artalmas akkor tamogat egy igazi barat. Ha alkolista lenne vagy drogos vagy kihasznalna vagy a penzed kene neki akkor jogos lenne hogy lebeszelnek de igy… szerintem kerdezd meg a barataid hogy oket zavarja ha boldog vagy? Mert ha nem zavarja sot orulnek akkor miert kell folyton azt bantani akivel te boldog vagy… nekik van parjuk? Ha nincs maris ertheto az oka. F 29
2021. szept. 16. 08:27
 16/26 anonim ***** válasza:
92%

Simán, ez nem korkérdés.

Ha szeretitek egymást, megvan a kölcsönös tisztelet, elfogadás, ha hasonlóak a vágyaitok, elképzeléseitek, ha megvan az összhang, akko hajrá.

Egyetlen embernek tartozol elszámolással: magadnak. Ha mások kedvéért lemondsz bármiről, kit ér hátrány? Téged. Nekik tökmindegy, az ő életükön nem változtat semmit.

Ne foglalkozz senkivel, hallgass a szívedre.

2021. szept. 16. 09:22
 17/26 anonim ***** válasza:
4%
nagy korkülönbség nem működik állandóan. a 10 év ami belefér
2021. szept. 16. 09:31
 18/26 anonim ***** válasza:
88%
#17: ekkora ökörséget... ezt ugyan mire alapozod? :D
2021. szept. 16. 09:34
 19/26 anonim ***** válasza:
4%
saját, de látom jól esik bunkózni:) szép napot
2021. szept. 16. 09:37
 20/26 anonim ***** válasza:
91%

#19: OK. Akkor így lett volna helyes:

"Nálam a nagy korkülönbség nem működött. Nekem max 10 év ami belefér."

Ugyanis te általánosítottál ezzel, amit semmi nem támaszt alá.

Sokaknál ugyanis működik, míg a hasonló korú párok több mint fele szakít/elválik.

2021. szept. 16. 09:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!