Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Működhet egy kapcsolat 18 év...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Működhet egy kapcsolat 18 év korkülönbséggel?

Figyelt kérdés

Nem is arról van szó, hogy nem szeretem, hanem a közvetlen környezet nem tartja jó ötletnek és mindenáron le akarnak beszélni róla. Én úgy vagyok vele, hogy próbáljuk meg működik-e.

Én 22F ő 40F

2021. szept. 15. 21:02
1 2 3
 21/26 Lacás1976 ***** válasza:
81%
Nálunk 14 év. 8 éve együtt vagyunk....
2021. szept. 16. 10:17
 22/26 anonim ***** válasza:
91%

Érdeklődési körötök ugyan az vagy hasonló akkor nincs gond

Mondjuk hétvégén te a haverokkal akarsz lenni bulizni

Ö is elvan a haverokkal de max Othon iszogatni, ez lehet konfliktus a későbbiekben.

Nem nagyon gondolkodnék rajta ha szereted akkor csináld, érezzétek jól magatokat.

Tart ameddig tart.

Egy kalappal.

2021. szept. 16. 14:21
 23/26 anonim ***** válasza:
0%
Persze sok sex kevés beszéddel tökéletes lesz
2021. szept. 17. 20:57
 24/26 anonim ***** válasza:
0%
Én itt sok konfliktusforrást látok. És nem csak azért mert te egy évtizeden belül messze energikusabb, totál más igényű leszel mint ő, kivéve ha a szokásaidban "hozzá vénülsz" és lemondasz egy csomó mindenről ami a kordbelieket leköti. Gyereket akarsz tőle záros határidőn belül? akkor ne nagyon várj öt évnél többet: Mert vedd számításba mennyi idős lesz mikor az óvodából, általánosból, középiskolából kikerül a gyerek. Kis szerencsével a diplomaosztóját is megérheti apuka.
2021. szept. 17. 21:35
 25/26 Béla211 ***** válasza:
100%
Meleg kategória.
2021. szept. 17. 21:59
 26/26 anonim ***** válasza:
90%

Azt csak ti érzitek hogy jó e a másikkal,bárki gyöpös ágyú bármit is mond!

Nekem heteró ismeretségi körökben is van nagy 15 éves körülönbséggel bíró pár gyerekük is lett,mert szerelem van köztük. Van olyan hogy régi munkatársam vele egykorú nejével 40 évesen terveztek gyereket. Unokájának nézték mikor kézenfogva setáltatta a fiát.

Egy 22 éves fiú is lehet más mint a korabeliek,ismerek ilyet is hogy süt,főz,dolgozik,céljai vannak,sőt már némi egzisztenciája (nem tudom hogy meleg e)de nem a buli meg a drogok a főszerep és elősködni a szülők nyakán. A 40-es pasidnak lehet az érettebb gondolkodásod jön be neked meg az hogy nem egy link alak. Példa volt.

Meg lehet nézni sok divatb@zi huszonéves mit művel komoly kapcsolat címszó alatt...tisztelet a kivételnek.

Nem az hogy meddig fog tartani, hanem hogy milyen minőségű lesz a kapcsolat az fog számítani!

2021. szept. 20. 14:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!