Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mit tehetnék? Mit gondolhat...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehetnék? Mit gondolhat rólam, felfogta hogy érdekel engem? Hívjam el találkozni és hozzam fel a témát?

Figyelt kérdés

Sziasztok! 24 bi F

Már kissebb (~10-12) koromban realizálódott bennem, hogy a férfiakhoz is vonzódom. Bár eddig csak nőkkel volt párkapcsolatom, szexuális élményem volt már fiúval is.

Pár hete egy barátommal részt vettünk az egyik ismerősöm 18. szülinapján. Közvetlen buli volt, 5-en voltunk összesen. Mikor bemutatkoztunk a 2 haverjának, a kézfogásnál különös vonzalmat éreztem az egyik fiú után, róla szól ez a topic. 15 éves. Mivel a pár hét alatt sokat gondoltam rá, tanácstalan voltam/vagyok. Eddig csak lányoknál éreztem hasonlót (amikor nem tudod kiverni a fejedből és folyamatosan rágondolsz).

Az előző bulihoz hasonló szilveszteri bulit szerveztünk, ittunk, ping-pongoztunk stb. Arra gondoltam hogy jeleket küldhetnék felé hogy tudassam vele hogy érdekel. Mosolyogtam rá, közel mentem, átkaroltam, stb. Mondta hogy bír engem (valószínüsítem hogy csak szimpátia), de semmi konkrét visszajelzést nem kaptam.

Szerintetek egy 15 éves van elég érett hogy felfogja ezeket a jeleket, vagy mit kéne tennem? Nem hiszem hogy probléma lehetne ez a korkülönbség, bár azt sem tudom hogy csak szexuálisan vonzódom-e hozzá, de párkapcsolatot fiúval eddig nem nagyon tudtam elképzelni.. Magamból kiindulva az ő korában (sőt előbb is) már fantáziáltam a szexről, de korombeli személyekkel. Ha sikerült is tudatnom vele hogy érdekel, mit gondolhat erről a korkülönbségről? (Kora beli fiúkhoz is szól a kérdés hogy ti mit tennétek a helyében) Mit gondoltok mit tehetnék? Hívjam el találkozni és hozzam fel a témát?

Bocsi ha hosszú lett, de ezeket mind fontosnak találom. Bármilyen hozzászólást szívesen elfogadok, tanácsokat, saját történet stb.

2022. jan. 2. 01:47
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%
Legyél tökös. Hívd el dumálgatni. A korkülönbség abszolút nem számít, ha jól érzitek magatokat együtt, méginkább, mert törvényi akadálya sincs a szexuális kapcsolatnak. Sok sikert :)
2022. jan. 2. 02:48
 2/22 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy az előző is írta légy bátor! Mert az vonzó! Szerintem ez a korkülönbség még belefér ha tényleg jóképűnek találnálak. Mondjuk szerintem kezdj vele nyitott kártyákkal, ha csak egyszeri alkalmat akarsz vele, akkor mond neki el! Mert ha megesik egyszer és te nem mondtad neki, akkor érzéseket fog táplálni irántad. Tudom, hogy fiatabb, de akkor is vedd őt komolyan! Mert nincs rosszabb annál, ha valaki gyereknek néz téged.
2022. jan. 2. 04:48
 3/22 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat!

Pár éve kavartam egy lánnyal, aki egyértelmű jeleket adott, hogy bejövök neki (ami később kiderült hogy felreértettem vagy csak megvezetett).. sok időt töltöttünk együtt de mindig kerülte a kapcsolat témát, később kiderült csak amolyan közeli lelki barátként tekintett rám. Itt hibáztam, mivel ha már az elején rákérdezek, nem szenvedtem volna évekig miatta.

Ugyanezt nem szeretném mégegyszer, viszont ebben az esetben fiú-fiú kapcsolatról lenne szó. Tehát még az se biztos hogy ő is benne lenne. Rákérdezni hogy vonzódik-e a fiúkhoz egy első kettes találkán meg egyértelmű nyomulás lenne, nem? Vagy lehet hogy vonzódik csak mivel nem vagyunk közeli barátok nem árulná el?

Legszívesebben rákérdeznék, persze miután oldott a hangulat, így ha el is utasít könnyebb nekem is továbblépni. Mit gondoltok?

2022. jan. 2. 05:41
 4/22 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Kérdező!

Ha úgy érzed, hogy tetszik neked a fiú és te sem vagy közömbös a számára, akkor hívd el egy üdítőre, esetleg egy sörre és beszélgessetek. Ha vonzódik hozzád, akkor előbb-utóbb megnyílik előtted. Mivel te már jócskán elmúltál 20 éves, míg ő csak 15, így az is előfordulhat, hogy benne csak most kezd realizálódni, hogy biszex, vagy meleg. Szóval próbálj meg vele valahogy kapcsolatot építeni.

2022. jan. 2. 08:23
 5/22 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is fontos, hogy elkezdj vele valamiféle kapcsolatot építeni.

Ha elhívod valahova beszélgetni, enni, inni, és picivel jobban megismer téged és te őt, akkor csak egyszerűbb lesz.

Nő a bizalma irántad és ha egy idő után kerek perec elmondod, hogy bejön neked, akkor biztos ő is őszinte lesz veled.

Azt nem tudom, hogy belemenne-e, vagy hogy egyáltalán milyen beállítottságú. De ezeket ki kell puhatolóznod, hogy le tudd zárni magadban, ha esetleg mégsem.

Sok sikert mindenesetre!

2022. jan. 2. 08:45
 6/22 anonim ***** válasza:
100%

Ez nem egyszerű kérdés. Elsősorban azért nem, mert nem tudhatod, ő hol jár önisteret terén. Ha meleg, vagy biszex, akkoris lehet, hogy megijed egy konkrét lehetőségtől és rosszul reagál. Egyébként a 15 éves srácok nagy része bejövős, tudom, mert nekem 50 évesen is ők tetszenek :)

Szóval én a helyedben felhoznám neki a témát, amikor kizárólag kettesben vagytok, úgy, hogy mindkettőtök számára legyen visszalépésre menekülő útvonal. (Pl. mondhatod: "nem tudom, mi van velem, eddig csak lányokkal volt kapcsolatom, de most valami nagyon megfogott benned, meg vagyok zavarodva")

Várom a folytatást!

2022. jan. 2. 10:05
 7/22 anonim ***** válasza:
100%

A folytatásra én is kíváncsi lennék!

2022. jan. 2. 10:38
 8/22 anonim ***** válasza:
100%

Mindenképpen írd meg, hogy mi lett a kimenetel! :)

Nagyon szurkolunk!

2022. jan. 2. 10:39
 9/22 anonim ***** válasza:
100%

Én korabeli vagyok, de koromhoz képest érettnek tartom magam. Én valószínüleg benne lennék, ha nálam próbálkoznál. Bár ez attól is függ, hogy hogyan nézel ki, mennyire látszik rajtad, hogy idősebb vagy.

Az fontos mondjuk még, hogy rólad tudja-e valaki. Például, ha esetleg ő nem meleg és elmondja másoknak is, hogy te bepróbálkoztál nála, akkor az nem jelent-e neked gondot. Azt is eltudom képzelni, hogy még akkor is visszautasít, ha meleg (akár a korkülönbség, a félelem, vagy a lebukás veszélye miatt), de azt mindnenképp tartsd észben, hogy elég valószínütlen az, hogy meleg. Ne hagyd, hogy elvakítsanak az érzelmek és csak akkor mondd meg neki, hogy mit érzel, ha tényleg nem lehet belőle komolyabb bajod.

2022. jan. 2. 19:04
 10/22 A kérdező kommentje:

Köszi mindenkinek a válaszokat! Természetesen írok ha lesz folytatás, rajta vagyok az ügyön :)

#9-es: későn érő típus vagyok - nincs mondjuk nagy arcszőrzetem stb.(van dohánybolt, ahol még mindig elkérik a személyim :)) A közeli barátaim tudják, a családom viszont nem, bár nemhiszem hogy kiderülne, még ha ki is az se jelenté a világ végét, megértőek lennének. Úgy érzem, ha nem mondanám el egyrészt a lehetőségtől fosztom meg magam, másrészt csak rágódnék még hónapokig rajta.

2022. jan. 2. 19:45
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!