Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mit tehetnék? Mit gondolhat...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehetnék? Mit gondolhat rólam, felfogta hogy érdekel engem? Hívjam el találkozni és hozzam fel a témát?

Figyelt kérdés

Sziasztok! 24 bi F

Már kissebb (~10-12) koromban realizálódott bennem, hogy a férfiakhoz is vonzódom. Bár eddig csak nőkkel volt párkapcsolatom, szexuális élményem volt már fiúval is.

Pár hete egy barátommal részt vettünk az egyik ismerősöm 18. szülinapján. Közvetlen buli volt, 5-en voltunk összesen. Mikor bemutatkoztunk a 2 haverjának, a kézfogásnál különös vonzalmat éreztem az egyik fiú után, róla szól ez a topic. 15 éves. Mivel a pár hét alatt sokat gondoltam rá, tanácstalan voltam/vagyok. Eddig csak lányoknál éreztem hasonlót (amikor nem tudod kiverni a fejedből és folyamatosan rágondolsz).

Az előző bulihoz hasonló szilveszteri bulit szerveztünk, ittunk, ping-pongoztunk stb. Arra gondoltam hogy jeleket küldhetnék felé hogy tudassam vele hogy érdekel. Mosolyogtam rá, közel mentem, átkaroltam, stb. Mondta hogy bír engem (valószínüsítem hogy csak szimpátia), de semmi konkrét visszajelzést nem kaptam.

Szerintetek egy 15 éves van elég érett hogy felfogja ezeket a jeleket, vagy mit kéne tennem? Nem hiszem hogy probléma lehetne ez a korkülönbség, bár azt sem tudom hogy csak szexuálisan vonzódom-e hozzá, de párkapcsolatot fiúval eddig nem nagyon tudtam elképzelni.. Magamból kiindulva az ő korában (sőt előbb is) már fantáziáltam a szexről, de korombeli személyekkel. Ha sikerült is tudatnom vele hogy érdekel, mit gondolhat erről a korkülönbségről? (Kora beli fiúkhoz is szól a kérdés hogy ti mit tennétek a helyében) Mit gondoltok mit tehetnék? Hívjam el találkozni és hozzam fel a témát?

Bocsi ha hosszú lett, de ezeket mind fontosnak találom. Bármilyen hozzászólást szívesen elfogadok, tanácsokat, saját történet stb.

2022. jan. 2. 01:47
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:

Bár nem olyan nagy előrelépés, de az elmúlt héten online dumálgattunk. Kicsit furának tűnt, hogy én vezettem a beszélgetést, pár szavas válaszokat/reakciókat adott a kérdésekre/storykra, az volt az érzésem hogy nem is akar barátkozni, ezért konkrétan leírtam neki hogy én csak ismerkednék és ha ő nem szeretne bármi miatt is, mondjon nemet a találkozóra, de megbeszéltük, hogy találkozunk a közeljövőben, majd ha jobb idő lesz stb. Erre egyértelmű választ adott hogy csak nagyon elfoglalt most az új iskola miatt, sok a tanulnivaló, stb.. és ezek után már ő is rámírt párszor aminek örülök

Most viszont teljesen elbizonytalanodtam..

Tényleg jó fej, lehet vele hülyülni is, vannak közös témák.. tehát úgy érzem mintha teljesen be kéne hálózzam, úgymond eltitkolva az érzéseimet annak reményében, hogy ha majd közeli viszonyban leszünk rakérdezzek arra a bizonyos "szívesen leszopnálak, benne lennél-e?" dologra.. mivel még elég fiatal (szexuális értelemben főleg), esetlegesen rossz hatással sem szeretnék lenni az érzelmi fejlődésére! Illetve abban is bizonytalan vagyok, hogy most akkor tényleg csak rákérdezzek-e nála, vagy ne, és max maradunk haverok, vagy teljesen elkerül utána..ami nem lenne nagy probléma mert egyszer élünk ez nem jött be és továbblépek..vagy mégis probléma lenne? Ha igen, elveszíthetek egy potenciális jó barátot.

Ti hogy nyitnátok felé ha mondjuk kiderül hogy elfogadóan áll a bi/meleg témához?

Szemtől szembe kérdés és max ha csak néz mint a majom a ketrecben, elpoénkodjam, hogy csak vicceltem?

Ha több találkozást, heteket igényelne az ismerkedés, megérné-e időt fektetni ebbe úgy, hogy nem is biztos, hogy benne lenne bármiben is? Kérlek írjátok le hogy ti mit tennétek a helyemben!

2022. jan. 7. 01:33
 12/22 anonim ***** válasza:
100%

Azért pontozunk le, mert láthatóan fogalmad sincs a témáról.

Én már 20-30 éve folyamatosan benne vagyok pontosan ebben a dilemmában, hogy mit csináljak a környezetemben fel-feltűnő tizenéves, feltételezhetően meleg vagy elfogadó srácokkal. Azt hiszem, könyvet kéne írnom a témáról vagy tanfolyamokat kéne tartanom, mert ahány fiú, annyi féle történet.

Ha most tanácsot kéne adnom, azt mondanám, én voltam a hülye, hogy 24 évesen nem vállaltam be a coming outot és az esetleges konfliktusokat, mert emiatt 30 éves koromig még csak kapcsolatom sem volt, csak lángoló, de egyoldalú szerelmek. (Van köztük olyan, aki már több, mint 30 éve barátom azóta, hogy 11 vagy 12 évesen megismertem és beleszerettem)

Életem szexuálisan legaktívabb 15 éve ment veszendőbe, nem volt társam, nem volt boldogságom emiatt. Na persze az én időmben még büntették a 18 éves kor alattival létesített szexuális kapcsolatot, ezt a kommunista szabályt csak 2002-ben nyilvánították alkotmányellenessé.

Szóva, kedves kérdező, te egy roppant szimpatikus hozzáálláású ember lehetsz a leírtak alapján.

2022. jan. 7. 09:25
 13/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm az erkölcsi kioktatást is, egy 15 éves fiatal már van annyira érett, hogy eldöntse, ő mire vágyik. És bár az kérdéses hogy felvállalja-e, ha te nem tudsz érdemben egy támogató hozzászólással előrébb vinni a beszélgetést, akkor tovább is lehet görgetni.
2022. jan. 7. 09:51
 14/22 anonim ***** válasza:
100%

Én szerintem egyelőre a barátságra koncentrálnék, nem erőltetném a kapcsolat témát. Majd, ha már jóban vagyunk, akkor elmondanám neki, hogy meleg vagyok (esetedben bi). Szerintem, ha én megnyílnék neki, akkor ő is nekem egy idő után. Ha meleg, gondolom megmondaná és akkor onnan tud alakulni a kapcsolat, ha nem az, akkor pedig lett egy jó barátod.

Viszont azt csak te tudhatod, hogy pontosan mit érzel iránta. Ha tényleg szerelmes vagy, akkor abból jó barátság nem lesz.

2022. jan. 7. 12:13
 15/22 anonim ***** válasza:
100%

#13 (kérdező)

Egy 15 éves fiatal sokszor a környezete előítéletétől tartva nem meri felvállalni magát. Próbálja kiverni ezeket a vágyakat és vonzalmakat a szívéből.

2022. jan. 7. 17:48
 16/22 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is mindenképpen előbb egy baráti, bizalmi zónát kéne kiépítened vele, mert ilyen fiatalon még lehet, hogy inkább letagadná a dolgot, ha rögtön rákérdezel.

Lehet azért, mert esetleg azt gondolja, csak szórakozol vele, vagy azért, mert még nem érez olyan közel magához, hogy ezt megossza veled.

Úgyhogy légy türelmes, szerintem megéri!

Ha már eljött az ideje a kérdésnek és nem összeegyeztethető az érdeklődési körötök, akkor a legrosszabb esetben lesz egy új barátod.

2022. jan. 7. 21:37
 17/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek a tanácsokat!! Mostmár én is tisztábban látom a helyzetet!
2022. jan. 7. 23:03
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
Van valami fejlemény a kissráccal?
2022. jan. 8. 09:04
 19/22 anonim ***** válasza:
100%

Remélem, hogyha valami pozitív vagy akár milyen más jellegű fejlemény lesz, akkor itt is beszámolsz majd róla.

Remélem, hogy minden rendben lesz.

2022. jan. 8. 10:01
 20/22 anonim ***** válasza:
100%

Sok hónap telt már el azóta, de nem jelentkeztél...

Nem történt azóta semmi?

2022. júl. 12. 23:58
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!