Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetnék? Mit gondolhat rólam, felfogta hogy érdekel engem? Hívjam el találkozni és hozzam fel a témát?
Sziasztok! 24 bi F
Már kissebb (~10-12) koromban realizálódott bennem, hogy a férfiakhoz is vonzódom. Bár eddig csak nőkkel volt párkapcsolatom, szexuális élményem volt már fiúval is.
Pár hete egy barátommal részt vettünk az egyik ismerősöm 18. szülinapján. Közvetlen buli volt, 5-en voltunk összesen. Mikor bemutatkoztunk a 2 haverjának, a kézfogásnál különös vonzalmat éreztem az egyik fiú után, róla szól ez a topic. 15 éves. Mivel a pár hét alatt sokat gondoltam rá, tanácstalan voltam/vagyok. Eddig csak lányoknál éreztem hasonlót (amikor nem tudod kiverni a fejedből és folyamatosan rágondolsz).
Az előző bulihoz hasonló szilveszteri bulit szerveztünk, ittunk, ping-pongoztunk stb. Arra gondoltam hogy jeleket küldhetnék felé hogy tudassam vele hogy érdekel. Mosolyogtam rá, közel mentem, átkaroltam, stb. Mondta hogy bír engem (valószínüsítem hogy csak szimpátia), de semmi konkrét visszajelzést nem kaptam.
Szerintetek egy 15 éves van elég érett hogy felfogja ezeket a jeleket, vagy mit kéne tennem? Nem hiszem hogy probléma lehetne ez a korkülönbség, bár azt sem tudom hogy csak szexuálisan vonzódom-e hozzá, de párkapcsolatot fiúval eddig nem nagyon tudtam elképzelni.. Magamból kiindulva az ő korában (sőt előbb is) már fantáziáltam a szexről, de korombeli személyekkel. Ha sikerült is tudatnom vele hogy érdekel, mit gondolhat erről a korkülönbségről? (Kora beli fiúkhoz is szól a kérdés hogy ti mit tennétek a helyében) Mit gondoltok mit tehetnék? Hívjam el találkozni és hozzam fel a témát?
Bocsi ha hosszú lett, de ezeket mind fontosnak találom. Bármilyen hozzászólást szívesen elfogadok, tanácsokat, saját történet stb.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!