Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Hány év volt a legtöbb közted...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hány év volt a legtöbb közted és a szexpartnered között? És hogy jöttetek össze olyan nagy korkülönbséggel

Figyelt kérdés
Arra vagyok kíváncsi, hogy hány évesek voltatok és a szexpartneretek hány éves volt ami nagyobb korkülönbség volt. PL: te 16 partner 47 és maga a sztori is érdekel, hogy keveredtetek össze ilyen nagy korkülönbséggel. És meddig jutottatok el?

2021. okt. 31. 12:51
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
96%

felfelé én voltam 22, ő 37 és online ismerkedés, párszor ő dugott meg engem.

lefelé én 35, ő 18 és családi ismerős fia, esküvőn kissé ittasan sikerült, közös faszverés és oda-vissza leszoptuk egymást elvonulva a vendégszobában, aztán ment tovább a mulatás

35F

2021. okt. 31. 13:23
 2/22 anonim ***** válasza:
95%
1: akkor egész friss az élmény :)
2021. okt. 31. 13:45
 3/22 anonim ***** válasza:
100%
2: eléggé friss, múlt hónapban történt :)
2021. okt. 31. 15:25
 4/22 anonim ***** válasza:
100%
Lesz folytatás?
2021. okt. 31. 15:26
 5/22 anonim ***** válasza:
100%

Netes ismerkedős oldalon találkoztam egy 55 körüli férfival. Én 35 voltam.

Úgy indult, hogy kinyal, és leszop, aztán megláttam, hogy milyen pici a farka, és meg is dugattam magam.

(Nagy farokhoz szűk vagyok)

És 40 múltam, amikor egy 20 körüli fizetős shemale vendége voltam. Kölcsönös francia volt, és megdugtam őt.

51F

2021. okt. 31. 15:57
 6/22 anonim ***** válasza:
96%

Mikor 18 voltam, az első partner 43 volt.

47 éves koromban pedig 19 volt a barátom.

53F,a

2021. okt. 31. 16:06
 7/22 anonim ***** válasza:
96%

4: ha a hormonjaimra és a farkamra hallgatnék, akkor persze, üzenetekkel bombázom a srácot, elviszem vacsorázni, hogy aztán én legyek az első, aki megdugja a tökéletes bőrű, kerek seggét minden lehetséges pózban. :D

na de inkább maradnék az eszemnél, 18 éves és még nem tudja sztem, hogy a fiúk, a lányok, vagy fiúk-lányok mellé teszi-e le a voksát, na meg az sem segítené a helyzetet, hogy a szüleit jól ismerem, korban alig többek, mint én és az apjával fociztam is együtt anno, sztem kiherélne, ha dugnám a fiát :D

de ha ő mégis megkeres vmikor, természetesen nem fogok nemet mondani :P

2021. okt. 31. 16:24
 8/22 anonim ***** válasza:
96%

Ez idén történt, ismertem egy bácsit egy ideje 67 éves volt, gyógytornán ismerkedtünk meg, ő nem tudta rólam, hogy meleg vagyok, én viszont tudtam róla, hogy ő az, mivel egyszer áthívott, hogy segítsek neki regisztrálni meleg társkeresőkre.

Mivel folyamatos beszélő viszonyban voltunk ezért folyamatosan tudtam, hogy hogy megy neki az ismerkedés, és hát nagyon rosszul ment neki, nem jött össze semmi, magányos volt és kapcsolatot szeretett volna, és folyamatosan panaszkodott nekem, hogy nem talál senkit, pedig elhihetitek, hogy egy fiatalosan gondolkodó és fiatalos életet élő humoros és energikus emberről van szó. Nyilván minél többet beszélgettünk, nekem annál szimpatikusabb lett.

Szóval névnapja volt, átmentem hozzá, beszélgettünk, iszogattunk, folyamatosan papolt a sikertelenségeiről így ismerkedés terén, mutatta a beszélgetéseit, hogy miket ír, és mégis ghostingol mindenki, már ha visszaírnak, kezdtem megsajnálni, aztán ahogyan oldódott a hangulat az alkohol hatására, azt mondta, hogy kár, hogy nem vagyok meleg, mert olyan pasit tudna elképzelni magának amilyen én vagyok.

Mivel egyre jobban kezdtem szimpatizálni vele, + az alkohol, odaléptem, és azt mondtam neki, hogy hát szerencséd van, mert meleg vagyok és megcsókoltam, ő visszacsókolt, és hát lefeküdtük aznap, és mivel addig csak a szopást próbáltam ki, ezért aznap vele vesztettem el a szüzességem.

8 hónapig tartott ez a viszony, azóta Ő talált magának szerencsére egy korban hozzáillő férfit, mi pedig megmaradtunk továbbra is barátok, merthát ebből kapcsolat úgy sem lehetett volna soha.

20/passzív

2021. okt. 31. 16:38
 9/22 anonim ***** válasza:
95%

8 hónap az már kapcsolat, szerintem.

Egészen regénybe illő!

2021. okt. 31. 16:50
 10/22 anonim ***** válasza:
96%
Szép történet volt 8-as! Jó vol olvasni.
2021. okt. 31. 17:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!