Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány év volt a legtöbb közted és a szexpartnered között? És hogy jöttetek össze olyan nagy korkülönbséggel
Figyelt kérdés
Arra vagyok kíváncsi, hogy hány évesek voltatok és a szexpartneretek hány éves volt ami nagyobb korkülönbség volt. PL: te 16 partner 47 és maga a sztori is érdekel, hogy keveredtetek össze ilyen nagy korkülönbséggel. És meddig jutottatok el?2021. okt. 31. 12:51
11/22 anonim válasza:
Én 41 voltam, ő 11. Leszólított egy strandon - valószínűleg tetszettem neki - nem tudom már milyen ürüggyel, aztán alakultak a dolgok. Kölcsönös orálig jutottunk.
12/22 anonim válasza:
11??!!
Nem írtad el véletlenül??
13/22 anonim válasza:
1-es: gratulalok buszke lehetsz magadra:D csaladi ismeros fia..es meg kiakadunk, ha azt mondjak, hogy a melegek meg a ravatalon a halottat is..
14/22 anonim válasza:
4-es: Azta van még valaki, aki udvarolni szeretne, meg vacsorázni vinni valakit, mielőtt ágyba vinné? :o
pont ilyen pasira vágyok :D 24/passzív
16/22 anonim válasza:
Én 23 és ő volt 42 éves kb. :DD
17/22 anonim válasza:
45 voltam, mikor egy 20 éves srác megdugott.
Idén pedig én dugtam meg kétszer egy 20 évest.
47 uni
18/22 anonim válasza:
Tényleg szép! De maga a fiatal srác hozzáállása is dicséretes! Nem indokolatlanul 100 %-os az értékelése!
Én is elfogadnék bizonyos időre hasonló fiatalembert! 😉
19/22 anonim válasza:
... a 8-as válaszolóra gondoltam!
20/22 anonim válasza:
Micsoda összefonódások, a 14-es válaszolónak a 7-es válaszoló kell, a 18-as válaszolónak a 8-as válaszoló, szerintem írjatok egymásnak, lehet ez egy szép kapcsolat (vagy egy nagyon jó szex) kezdete lehet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!