Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Szerintetek történt köztük...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek történt köztük valami? És ha igen jogosan haragudhatok a haveromra illetve a kiszemeltemre?

Figyelt kérdés

Van egy kis társaságunk, mindannyian melegek vagyunk, péntekente összeszoktunk járni közös programokat csinálni, vagy bulizni, stb. A crushom akkor került a társaságba, amikor szakított vele a pasija, és minden szempontból az ideálom, külsőre, belsőre, passzív pasi, olyan amilyet kerestem hónapok óta, viszont nem akartam rányomulni egyből, várni akartam pár hónapot, hogy gyógyuljon a seb.

Viszont a haverok közül mindenki tudta, hogy nekem ő tetszik, ennek ellenére az egyik haverom behozott a társaságba egy srácot, aki egyből elkezdett nyomulni a kiszemeltemre.

Múlthét pénteken az új srácnál voltunk, pizzáztunk, iszogattunk, majd felelsz és merszeztünk, ahol az volt a feladat, (amit az a haverom adott neki aki behozta a társaságba, és aki tudta, hogy tetszik nekem a srác akire nyomul az új srác) hogy puszilja szájon azt aki a legjobban tetszik neki a társaságban, majd odament, és megpuszilta a kiszemeltemet, sőt nem is puszi volt mert tovább tartott, közben simogatta az arcát, és bedugta a nyelvét a szájába, amit azzal poénkodott el, hogy azt hittem a nyelves pusziért több pont jár.

Végül mikor mentünk volna haza a kiszemeltem még ott maradt segíteni összepakolni a srácnak. Majd reggel láttam, hogy instasztoriba kirakott 2 kávés csészét, és megismertem a srácnak a lakását, ezek szerint ott aludt?

Vajon történt köztük valami vagy még lehet esélyem?

Illetve csak szerintem korrektség a haverom részéről, hogy adta az új srác alá a lovat? Illetve a kiszemeltemre is haragszom, hogy 1 hét ismertség után máris lefeküdt volna valakivel?

2021. dec. 21. 11:45
1 2 3 4
 21/37 A kérdező kommentje:
Elhívtam tegnap találkozni, abba belement, felhívtam a lakásomba, fel is jött, aztán megpróbáltam megcsókolni, akkor ellökött, hogy ne haragudjak, de van valakije.
2021. dec. 27. 13:49
 22/37 anonim ***** válasza:
89%
Rip
2021. dec. 27. 15:35
 23/37 anonim ***** válasza:
90%

Betelefonálós kívánságműsor.

Halló, jó napot kívánok, szeretném kérni a Demjén Rózsitól azt a dalt, amiben az van, hogy "a vonat nem vár, elindult már..." és küldeném sok szeretettel a kérdezőnek, meg mindenkinek, aki szereti. :)

Na de viccet félretéve... Ne aggódj, kérdező, néhány hónap múlva újra próbálkozhatsz valószínűleg. Legalábbis a statisztika szerint.

2021. dec. 27. 16:12
 24/37 anonim ***** válasza:
100%
És milyenek így a pénteki összejövetelek a többiekkel, így hogy ők együtt vannak?
2022. jan. 29. 15:11
 25/37 A kérdező kommentje:
Rossz nagyon, főleg, hogy nagyon jól elvannak, jó lenne ha végre szakítanának már.
2022. febr. 5. 15:45
 26/37 A kérdező kommentje:
Kb mikor fognak szakítani?
2022. ápr. 19. 17:18
 27/37 anonim ***** válasza:
81%
2025 szeptember 12.-én
2022. ápr. 24. 17:09
 28/37 anonim ***** válasza:
89%
Na mi a történet, van happy end?
2022. jún. 9. 12:15
 29/37 A kérdező kommentje:
még nem szakítottak sajnos.
2022. jún. 26. 14:36
 30/37 anonim ***** válasza:
100%
Akkor ideje neked továbblépni, remélem már megtetted és nem még mindig rá csorgatod a nyálad és vársz. Ez a hajó elment, vagy kész másik vagy nem, de nagyon rossz barát lennél ha annak drukkolnál, hogy szakïtsanak.
2022. jún. 26. 17:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!