Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek történt köztük valami? És ha igen jogosan haragudhatok a haveromra illetve a kiszemeltemre?
Van egy kis társaságunk, mindannyian melegek vagyunk, péntekente összeszoktunk járni közös programokat csinálni, vagy bulizni, stb. A crushom akkor került a társaságba, amikor szakított vele a pasija, és minden szempontból az ideálom, külsőre, belsőre, passzív pasi, olyan amilyet kerestem hónapok óta, viszont nem akartam rányomulni egyből, várni akartam pár hónapot, hogy gyógyuljon a seb.
Viszont a haverok közül mindenki tudta, hogy nekem ő tetszik, ennek ellenére az egyik haverom behozott a társaságba egy srácot, aki egyből elkezdett nyomulni a kiszemeltemre.
Múlthét pénteken az új srácnál voltunk, pizzáztunk, iszogattunk, majd felelsz és merszeztünk, ahol az volt a feladat, (amit az a haverom adott neki aki behozta a társaságba, és aki tudta, hogy tetszik nekem a srác akire nyomul az új srác) hogy puszilja szájon azt aki a legjobban tetszik neki a társaságban, majd odament, és megpuszilta a kiszemeltemet, sőt nem is puszi volt mert tovább tartott, közben simogatta az arcát, és bedugta a nyelvét a szájába, amit azzal poénkodott el, hogy azt hittem a nyelves pusziért több pont jár.
Végül mikor mentünk volna haza a kiszemeltem még ott maradt segíteni összepakolni a srácnak. Majd reggel láttam, hogy instasztoriba kirakott 2 kávés csészét, és megismertem a srácnak a lakását, ezek szerint ott aludt?
Vajon történt köztük valami vagy még lehet esélyem?
Illetve csak szerintem korrektség a haverom részéről, hogy adta az új srác alá a lovat? Illetve a kiszemeltemre is haragszom, hogy 1 hét ismertség után máris lefeküdt volna valakivel?
Betelefonálós kívánságműsor.
Halló, jó napot kívánok, szeretném kérni a Demjén Rózsitól azt a dalt, amiben az van, hogy "a vonat nem vár, elindult már..." és küldeném sok szeretettel a kérdezőnek, meg mindenkinek, aki szereti. :)
Na de viccet félretéve... Ne aggódj, kérdező, néhány hónap múlva újra próbálkozhatsz valószínűleg. Legalábbis a statisztika szerint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!