Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Szerintetek történt köztük...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek történt köztük valami? És ha igen jogosan haragudhatok a haveromra illetve a kiszemeltemre?

Figyelt kérdés

Van egy kis társaságunk, mindannyian melegek vagyunk, péntekente összeszoktunk járni közös programokat csinálni, vagy bulizni, stb. A crushom akkor került a társaságba, amikor szakított vele a pasija, és minden szempontból az ideálom, külsőre, belsőre, passzív pasi, olyan amilyet kerestem hónapok óta, viszont nem akartam rányomulni egyből, várni akartam pár hónapot, hogy gyógyuljon a seb.

Viszont a haverok közül mindenki tudta, hogy nekem ő tetszik, ennek ellenére az egyik haverom behozott a társaságba egy srácot, aki egyből elkezdett nyomulni a kiszemeltemre.

Múlthét pénteken az új srácnál voltunk, pizzáztunk, iszogattunk, majd felelsz és merszeztünk, ahol az volt a feladat, (amit az a haverom adott neki aki behozta a társaságba, és aki tudta, hogy tetszik nekem a srác akire nyomul az új srác) hogy puszilja szájon azt aki a legjobban tetszik neki a társaságban, majd odament, és megpuszilta a kiszemeltemet, sőt nem is puszi volt mert tovább tartott, közben simogatta az arcát, és bedugta a nyelvét a szájába, amit azzal poénkodott el, hogy azt hittem a nyelves pusziért több pont jár.

Végül mikor mentünk volna haza a kiszemeltem még ott maradt segíteni összepakolni a srácnak. Majd reggel láttam, hogy instasztoriba kirakott 2 kávés csészét, és megismertem a srácnak a lakását, ezek szerint ott aludt?

Vajon történt köztük valami vagy még lehet esélyem?

Illetve csak szerintem korrektség a haverom részéről, hogy adta az új srác alá a lovat? Illetve a kiszemeltemre is haragszom, hogy 1 hét ismertség után máris lefeküdt volna valakivel?

2021. dec. 21. 11:45
1 2 3 4
 1/37 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem jogos. Nem volt a tulajdonod, nem formálhatsz jogot rá.

Az meg, hogy ki mennyi idő urán fekszik le, hát magánügy. 2021 van (még), ne már számítson ez!

Sajnálom, hogy hoppon maradtál, de nem hitegetett semmivvel a másik, nem vert át, semmi ilyesmi nem történt.

2021. dec. 21. 11:47
 2/37 anonim ***** válasza:
22%

Megqúrta, mert te töketlenkedtél!

Ez egy homi, nem kell kímélni, csak használd!

2021. dec. 21. 12:14
 3/37 anonim ***** válasza:
89%

Hát, mostmár nemigazán tudsz mit kezdeni. Előbb kellett volna lépj és annyi.

Meg most nem azért, de ha valaki így összefekszik egy ismeretlennel, az elég gáz. :D Szóval én nem sajnálnám. Már alapból nekem ez a nyelvezés cringe. Számomra az ilyen viselkedés taszító lenne, de ízlések és pofonok. Ilyenkből nem lesznek komoly kapcsolatok, szóval fosd le.

2021. dec. 21. 12:20
 4/37 anonim ***** válasza:
89%

cumi

lecsapták a kezedről

így jár az, aki töketlen és nem kezdeményez

2021. dec. 21. 12:24
 5/37 anonim ***** válasza:
100%

"Van egy kis társaságunk, mindannyian melegek vagyunk"

Számomra egyértelmű, hogy az ilyen kis meleg társaságokban MINDIG vannak összevissza kavarások. Folyamatosan. Állandóan. Akkor is, ha párok is vannak köztük, akkor is, ha mindenki szóló, valakinek mindig megtetszik az egyik, aki már másnak is tetszik régebb óta, a másik meg ráhajt előtte és beelőzi, valaki MINDIG keresztbe tesz a másiknak. Mindenki a saját szexuális/érzelmi vágyait helyezi az előtérbe és nem figyel oda a társaság többi tagjára, aztán meg jönnek a felismerések, a csalódások és a sértődések. Amikor egy meleg haveri társaságba tartoztam anno, nálunk is ez volt. Mindenki bepróbálkozik mindenkinél, ahogy telik-múlik az idő, lesz@rva, hogy a kiszemeltjére esetleg valaki más pályázik már régebb óta. Nekem ez nagyon nem jön be! Ki is léptem a csapatból, amint párom lett. Páromnál is kezdtek bepróbálkozni, úgy, hogy tudták, hogy együtt vagyunk. Nagyon gáz.

2021. dec. 21. 12:51
 6/37 anonim ***** válasza:
96%

"Vajon történt köztük valami?"

Ha ott aludt nála, nagyobb tétben mernék fogadni, hogy nem csak beszélgettek egész éjjel.

"vagy még lehet esélyem?"

Attól függ, hogy egyéjszakás kaland volt köztük, vagy tartós lesz-e a dolog. Ha tartós, akkor pár hónapot várnod kell még.

"És ha igen jogosan haragudhatok a haveromra"

Rá jogosan, mert tudta, hogy neked is tetszik a kiszemelted. Szép kis haver az ilyen, aki "ellened" szervezkedik.

"...illetve a kiszemeltemre?"

Rá nem, mert ő nem köteles megvárni téged, ha nem lépsz időben. Főleg, ha esetleg nem is tud róla, hogy neked is bejön.

2021. dec. 21. 13:03
 7/37 anonim ***** válasza:
100%
Szinte biztos lehetsz benne, hogy lefeküdtek.
2021. dec. 21. 13:57
 8/37 anonim ***** válasza:
95%

Most komolyan, olyan naiv voltál, hogy nyugodtan hazamentél, tudva, hogy egy ilyen sablonos dumával ottmarad a kiszemelted?

Te is maradhattál volna ott nála ugyanezzel a segítős dumával és elmondhattad volna a srácnak, hogy mit érzel, de nem. Így ha lemaradtál, akkor kimaradtál.

2021. dec. 21. 14:00
 9/37 anonim ***** válasza:
94%

Persze hogy le feküdt vele,

De ez csak kaland az elején.

Még most kell jelezned elhívnod randizni, ha akarsz tőlle valamit.

2021. dec. 21. 17:21
 10/37 A kérdező kommentje:
Ma meg azt láttam instagram sztoriban, hogy együtt pizzáznak és boroznak, szintén a pasinál.
2021. dec. 21. 18:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!