Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Szerintetek történt köztük...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek történt köztük valami? És ha igen jogosan haragudhatok a haveromra illetve a kiszemeltemre?

Figyelt kérdés

Van egy kis társaságunk, mindannyian melegek vagyunk, péntekente összeszoktunk járni közös programokat csinálni, vagy bulizni, stb. A crushom akkor került a társaságba, amikor szakított vele a pasija, és minden szempontból az ideálom, külsőre, belsőre, passzív pasi, olyan amilyet kerestem hónapok óta, viszont nem akartam rányomulni egyből, várni akartam pár hónapot, hogy gyógyuljon a seb.

Viszont a haverok közül mindenki tudta, hogy nekem ő tetszik, ennek ellenére az egyik haverom behozott a társaságba egy srácot, aki egyből elkezdett nyomulni a kiszemeltemre.

Múlthét pénteken az új srácnál voltunk, pizzáztunk, iszogattunk, majd felelsz és merszeztünk, ahol az volt a feladat, (amit az a haverom adott neki aki behozta a társaságba, és aki tudta, hogy tetszik nekem a srác akire nyomul az új srác) hogy puszilja szájon azt aki a legjobban tetszik neki a társaságban, majd odament, és megpuszilta a kiszemeltemet, sőt nem is puszi volt mert tovább tartott, közben simogatta az arcát, és bedugta a nyelvét a szájába, amit azzal poénkodott el, hogy azt hittem a nyelves pusziért több pont jár.

Végül mikor mentünk volna haza a kiszemeltem még ott maradt segíteni összepakolni a srácnak. Majd reggel láttam, hogy instasztoriba kirakott 2 kávés csészét, és megismertem a srácnak a lakását, ezek szerint ott aludt?

Vajon történt köztük valami vagy még lehet esélyem?

Illetve csak szerintem korrektség a haverom részéről, hogy adta az új srác alá a lovat? Illetve a kiszemeltemre is haragszom, hogy 1 hét ismertség után máris lefeküdt volna valakivel?

2021. dec. 21. 11:45
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
94%

Sajnálom, de így jártál. A srác tökösebb volt és megkapta amit akart.

Szerintem itt csak te vagy a hibás, hogy csak a sarokban csorgattad rá a nyálad és nem léptél. Ebből majd tanulsz.

De ha téged régebb óta ismer és kedvel akkor talán téged választana, ha minél hamarabb kiöntenéd neki a szíved, de már hátrányból indulsz.

Ha tényleg akarod, akkor cselekedj most, vagy lépj túl.

Tedd vagy ne tedd, de ne próbáld.

2021. dec. 21. 18:32
 12/37 anonim ***** válasza:
100%

Ezt a hülyeséget

Nem mozdultál, más igen. Így jártál.

Tanulj a történtekből

2021. dec. 22. 00:10
 13/37 A kérdező kommentje:

Rákérdeztem észrevétlenül, azt mondta a kiszemeltem, hogy segített neki összepakolni, picit még beszélgettek, és ittak, majd már nem volt kedve hazamenni, ezért a kanapén aludt.

Szóval még van remény! :D

2021. dec. 22. 11:54
 14/37 anonim ***** válasza:
100%

#13, és ezt te el is hiszed neki?

ha egy ember ott alszik a másiknál, ott nem csak összepakolás van, simán aludhatott volna otthon, csak úgy senki nem marad ott a másiknál este

naív ne legyél

csak nem akarta elmondani, hogy mi volt, mert valójában semmi közöd nincsen hozzá, hogy mi történt aznap este

2021. dec. 22. 12:51
 15/37 anonim ***** válasza:
100%

Így van, ha ezt elhiszed, akkor borzasztóan naív vagy.

Tényleg lehetett pakolás, csakhogy őt pakolták meg. A pizzából ítélve meg repetázott is.

2021. dec. 22. 12:59
 16/37 anonim ***** válasza:
67%

Én szurkolok neked!

Remélem visszatalál hozzád, mert te tényleg szereted, míg az a másik lehet csak szexet akar.

Én is azt tanácsolom, hogy öntsd ki neki a szíved és hívd el randizni.

Sok sikert!

2021. dec. 23. 09:41
 17/37 anonim ***** válasza:
100%
Mire vártál? Ha nem léptél a srác irányába, akkor miért várt volna rád a kiszemelted?
2021. dec. 26. 09:36
 18/37 anonim ***** válasza:
90%
Tényleg hívd el randizni, mielőtt belebonyolódna a másikkal a dolgokba. Akkor legalább kapsz valami hihetőbb választ. Illetve, ha nemet is mondd, elgondolkodhat rajta, hogy van vélasztása.
2021. dec. 26. 13:03
 19/37 anonim ***** válasza:
74%
Mekőbaszni
2021. dec. 26. 13:47
 20/37 anonim ***** válasza:
100%
Na sikerült közben valami?
2021. dec. 26. 14:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!