Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » A férfiaknak számít bármit,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiaknak számít bármit, hogy milyen magas egy másik férfi? Úgy, mint ahogy a nőknek is bejönnek általában a magasabb férfiak. Vagy nem szempont egyáltalán?

Figyelt kérdés

Csak kíváncsi vagyok. 190 centisen nagyon sok visszajelzést kapok nőktől, hogy a magasságom miatt (is) bejövök sokuknak. De vajon a férfiak nézik azt vonzalom szempontjából egy másik férfin, hogy milyen magas? Én dugnék 160, de 190 centis srácot is, szóval nem érzem úgy, hogy nekem ez szempont lenne, de kíváncsi vagyok mások véleményére is.

26/f, biszex

2021. szept. 11. 08:02
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Én 183 cm vagyok, 180-195 között van az ideálom 😁

Párom 192. Tökéletes.

nov. 1. 21:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!