Ha nagy csomagot (pl. 500-1500 kg) kíván valaki a távol-keletre küldeni (költözés miatt), mivel tudja azt megoldani? Ha a költséghatékonyság is szempont, az idő viszont nem számít egyáltalán? Repülővel szerintem ez nem szokás.
Úgy, hogy nem küldi el hanem megveszi helyben tizedannyiért mint amennyibe a szállítás, vámolás, pakolás stb kerül.
Ha mindenképpen kell akkor hajó és/vagy közúti árufuvarozás. Nyilván attól függ, hogy pontosan hová kell vinni. A hajó fajlagosan a legolcsóbb, de mivel Magyarországnak a jelen állás szerint nincs tengerpartja ezért eleve el kell fuvarozni valamelyik nagy kikötővárosba, pl Hamburg-ba vagy a Horvát tengerpartra valahová.
Első, nagyon nem mindent vehetsz meg, az akarat ide édes kevés. A szállítás itt egy MUSZÁJ.
Vámolni magán használati tárgyakat is kell? Nem kíván ezek közül senki soha semmit sem értékesíteni!
Hát esze lehet nem sok, de hogy pénze annyi van, ami sok magyarnak sosem lesz, az hétszentség. Csak nincs benne a top mit tudom én mennyiben, de azért (nekem igencsak) tehetős. Ő megteheti. Bár fölöslegesen drága repülővel azért ő sem szállíttatná, ha van más mód. Így sem lehet az a hajókázás olcsó...
És ha te láttad volna azokat a ruhákat! Meg főleg a barátnője ruháit! Nem mondtál volna ilyen hülyeségeket, mert ezeket még én sem hagynám otthon...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!