Peugeot 406-ot milyen motorral érdemes venni?
Az elején azt írod, milyen f/sza az az egy darab, amiről tudod, hogy nem kell szerelni, aztán a végén, meg ne legyen 1.9 TDI (gondolom VAG), mert túl megbízható...
Egyébként, szerintem, akinek csak ilyen olcsó autóra futja, annak, karbantartásra sem lesz sok, szóval a lehető legolcsóbban fenntartható autót kell vennie. Én ebben a kategóriában csak VAG dízelt, esetleg Astra G-t vennék.
Normális választ kaptál.
Ebben az árkategóriában a megbízhatót is lehet szerelgetni, kisebb nagyobb baja már lesz mindennek előbb utóbb. Öreg, sokat futott autók. Ha neked ilyen szerelési fétised van, akkor lelked rajta. De ugye az alkatrészt is meg kell venni. Na meg az sem mindegy, hogy mennyit áll az autó, mert rossz, amikor kellene. Persze, ha van mellette egy másik munkába járós és nem gáz, hogy kiesik a kocsi 1 hétre akkor még jobb. Ha meg ennyire kell a 406, akkor szerintem nézd meg a coupe-t is. Fogyasztásra meg ott a spiritmonitor.de
Egyébként pedig ne tippelgess, hogy miből és milyen autót vettem, mert nagyon mellélőttél…
De erre is nyomogasd a minuszt.
Ha csak támogató válaszokat vársz, akkor ne ide írd ki a kérdést, hanem egy facebook postba és számold a like-okat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!