Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik az "igazi", tehát az az ember, aki tényleg minden szempontból nekünk lett teremtve, aki a másik felünk? Ha találkozunk vele, mit érzünk? Érezzük egyáltalán?
Igen létezik. Ezt azonnal tudjuk, hidd el :D
Azt érzed, hogy megvan a tökéletes, hogy már semmi és senki más nem érdekel, nem akarsz "kutatni". Ha vele vagy kapcsolatban, megszűnnek az ilyen átlag nép kitalált kifogások, hogy másokat nézegetsz, flörtölsz " vakságot nem fogadtam" stb, gyökérségek.
Sosem elég belőle, és tényleg van egyfajta "ő tökéletes" érzés.
Én hiszek benne, hogy egyszer megtalálom az igazit!
25N
Nincs ilyen. Ez csak mese. Semmi nem garantálja, h lenne olyan, h "igazi", és azt sem, h ha van ilyesmi, akkor találkozol vele.
Esetleg ezotéria oldalakon, vagy ömlengős, romantikus regényeken felnőtt emberek meséiben találkozhatsz ilyen véleménnyel, h van igazi, de nincs EGY igazi. Olyan lehet, akivel minden jó, pont hozzádillőnek érzed, de nem egy ilyen ember van és nincs olyan, aki mindenben passzol.
mindenki reménykedik benne....
Aztán 25 éves háát még nincs meg de létezik tudom, hogy létezik
35 évesen igen létezik tudom csak nehéz megtalálni ez van
45 évesen....igen létezik biztosan
55 évesen biztosan létezik valahol de ez nem jött össze
75 évesen...na erre ráb**asztam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!