Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A magasabb (175-185 cm) nők szeretnének 190+ -os férfit inkább, vagy ez nem szempont nekik egyáltalán?
Figyelt kérdés
Ha én ilyen magas férfiként a magasabb nőkhöz vonzódom, náluk általában több esélyem van, mert én is magasabb vagyok? Úgy érzem sokszor látok magas nőket saját magukkal egy magas férfiakkal, vagy néha tőlük alacsonyabbakkal is. Most tegyük fel minden más tényező változatlansága mellett, tehát amúgy külsőre más dolgokban, belsőre, egzisztenciára rendben vagyok.2021. máj. 12. 19:40
1/31 anonim válasza:
Az emberek szeretik a magasabb partnert, bár ha túl magas hozzá lehet nem praktikus, de volt már picivel magasabb barátnőm is és jobban működtünk mint az egy fejjel alacsonyabbal, nem szentírás ez, ez a legkevesebb szerintem.
2/31 anonim válasza:
És attól, hogy valaki 190+, már egyből lesz lakása, kocsija, pénze,...?
4/31 anonim válasza:
Mert a kocsi magassága számít! Ha magas a lány akkor a kicsi autóba úgy kell behajtogatni magát. Így nem lesz autós szex sem! :((((
5/31 anonim válasza:
Én mindenre vevő vagyok, de valahogy az autós szex sosem volt bakancslistán, ellenben a gyóntatófülke.
6/31 anonim válasza:
Nem feltétlenül kell 190+,de nálam legyen azért magasabb. +10 centi alatt mondjuk észre sem veszem a különbséget, de ameddig nem alacsonyabb, addig nem zavar. Egyébként szeretem a 190+os férfiakat, az exem 192 volt.
7/31 anonim válasza:
Én 175 cm vagyok, a férjem 190 centi. Ez így rendben is van:).
185 cm nálam a minimum magasság, az alatt esêlytelen a dolog, de inkább a magasabbakat szeretem. A legalacsonyabb pasim 187 cm volt, a legmagasabb 200 cm, közte volt 190 és 195 kétszer is. Nekem ez mindig is fontos volt, csak a magas férfiakhoz tudok vonzódni.
8/31 anonim válasza:
Pedig az alacsonyabb ferfiak is ugyanolyan ferfiasak tudnak lenni mint a 190 centisek.
10/31 anonim válasza:
8. Max a 150-160 centis csajoknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!