Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A magasabb (175-185 cm) nők...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A magasabb (175-185 cm) nők szeretnének 190+ -os férfit inkább, vagy ez nem szempont nekik egyáltalán?

Figyelt kérdés
Ha én ilyen magas férfiként a magasabb nőkhöz vonzódom, náluk általában több esélyem van, mert én is magasabb vagyok? Úgy érzem sokszor látok magas nőket saját magukkal egy magas férfiakkal, vagy néha tőlük alacsonyabbakkal is. Most tegyük fel minden más tényező változatlansága mellett, tehát amúgy külsőre más dolgokban, belsőre, egzisztenciára rendben vagyok.
2021. máj. 12. 19:40
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
87%
Egyetemen a legmagasabb kosaras srác járt 4 évig a legalacsonyabb nagymellűvel. Na azért azért haragudtunk, amugy se volt sok 190 feletti :)
2021. máj. 13. 10:01
 22/31 anonim ***** válasza:

"Na igen, de mit csináljon az, akit már ránézésre offolnak, mert 180 alatti?"

Semmit, lépjen tovább, keressen máshol. Én 173 centi vagyok (nő), párom 176. Előtte két barátom volt, egyikük velem egymagas, a másik meg épp hogy 180.

Sok férfit ismerek, aki nem 180 centi, mégis van barátnőjük/feleségük. Velük kéne beszélgetni, hogy vajon hogy jött össze nekik.

2021. máj. 13. 10:01
 23/31 anonim ***** válasza:
180 centi magas vagyok, a barátom egymagas velem. Ha pár centi vastag talpú cipőben vagyok, már én vagyok egy kicsit magasabb kettőnk közül. Számomra egyáltalán nem szempont ez, egyedül annyi igényem volt, mikor még egyedülálló voltam, hogy ne legyen zavaróan alacsonyabb a férfi.
2021. máj. 13. 10:02
 24/31 anonim ***** válasza:
43%
Mondjuk egy magabiztos FÉRFI nem görcsöl a magasságán. Én 180 vagyok, és szemrebbenés nélkül megyek oda 190-es, sportoló csajokhoz. Tudom mennyit érek, és ők is, így nem gond. Meg nem vagyok 19 éves, rejtett heréjű, srác.
2021. máj. 13. 10:16
 25/31 A kérdező kommentje:
24. Miért baj az, ha valaki nem magabiztos? Nekem elég szar gyerekkorom volt, a szüleimtől nem kaptam sok szeretetet és inkább utálat, semmint szeretet közt nőttem fel. Nyilván ennek megvan rám a hatása felnőttként is, amit próbálok levetkőzni, de ez nem megy egyik napról a másikra. Attól függetlenül, hogy én is egy jó életet hoztam össze magamnak, de a gyerekkorom miatt van bennem némi szorongás, önbizalomhiány a mai napig.
2021. máj. 13. 11:21
 26/31 anonim ***** válasza:
0%

25.-re, a kérdezőnek.

De a gyerekkorodnak, mi köze ahhoz, hogy odamenj egy lányhoz, akár 160 centisen is? Elhajt? És? A képébe röhögsz, majd elsétálsz. Tényleg egy szutyok csaj miatt görcsölsz? Olyanok miatt, akik ennyire alantasak: [link]

A nő azért van, hogy használd! Másra nem alkalmasak.

2021. máj. 13. 11:39
 27/31 anonim ***** válasza:
Pedig az alacsonyabb ferfiak is ugyanolyan ferfiasak tudnak lenni mint a 190 centisek.
2021. máj. 13. 13:14
 28/31 anonim ***** válasza:
26%
27. Szerinted.
2021. máj. 13. 13:56
 29/31 anonim ***** válasza:
50%

A nőknek addig kell a magas srác, míg ki nem derül, hogy csóró.

Ha családalapítás, azaz gyerek, lakáshitel, kocsihitel, jó fizu jön a képbe, akkor elég a 170 is, csak jól keressen.

2021. máj. 13. 14:10
 30/31 anonim ***** válasza:

A 190 magas pasit akarja mindenki, amíg "van". A 165 centis is, meg a 185ös is...

Nem véletlen van rengeteg 175-180 magas csaj egyedül, mert nekik bizony kell a +10 centi minden áron. Véleményem szerint viszont nincs ennyi pali.

2021. máj. 13. 17:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!