Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A magasabb (175-185 cm) nők szeretnének 190+ -os férfit inkább, vagy ez nem szempont nekik egyáltalán?
9.-nek.
He? Láttad a TOP GUN című filmet?
Én 173 cm vagyok, a férjem 194 cm magas.
Nekem szempont volt, hogy magasabb pasit találjak, én rosszul érezném magam, ha azonos lenne a magasságunk. Persze, ha a belső megfog, biztos nem érdekelt volna túlságosan.
Komolyan lányok!
Az miért van, hogy a 190 centis, 30 alatti, szikár, sportos haverom, nem talál fix nőt, amikor megtudják, hogy biztonsági őr? A bulikban, bárokban simán felszed orvos meg ügyvéd nőket, de valahogy miután kiderül a melója, és az, hogy az édesanyjával él, már egyből nem számít a 190 centi. :(
173 centi vagyok, tehát kicsit alacsonyabb, mint a megadott. Nekem az a lényeg, hogy azért alacsonyabb ne legyen. De fölfelé teljesen mindegy, hogy 175 centi vagy 2 méter.
16-os, nagyon egyszerű: mert nem csak az számít, hogy sportos meg 190 centi. :)) Ez csak egy nagyon kis szelete annak, hogy érdemes-e a másikkal együtt lenni vagy sem.
17.-re.
Na igen, de mit csináljon az, akit már ránézésre offolnak, mert 180 alatti? Miközben mondjuk kockás a hasa, 30 centis a kárszege, van 2 diplomája és 600+ a fizuja?
Köszönöm az eddigi válaszokat! Aki olyat írt, annak válaszolok külön.
16. Mert a nők nézik kapcsolatra azt is, hogy mi a férfi státusza, anyagi helyzete. Ha gyereket akarnak egyszer akkor azért, de ha nem akarnak gyereket, akkor is bennük van, hogy ezt nézzék hosszú távnál. Bár szerintem ezt te is tudtad, nem mondtam újat. Ha zavarja, akkor a barátod majd tesz valamit azért, hogy jobb legyen az élete. Nem máról holnapra, hanem hosszabb távon.
18. Én 190 feletti férfi vagyok, de az egyik gyerekkori legjobb barátom 168 cm. Őrá is igazak ezek kb amiket elmondtál, tehát elég sikeres lett az életben. Jól keres, kigyúrta magát, diploma, stb. És tud csajozni. Csak annyi, hogy a 165 és az alatti lányokat hajtja az esetek 95%-ában. És köztük mindig akad neki valaki a horogra. Konkrétan több nővel volt, mint én. Bár ez nem verseny és nem csak ez számít, csak példaként mondom, hogy ő sem az ereit vagdosta soha azért, mert alacsony. Bár nyilván rá is hatással volt a dolog, de tesz ellene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!