Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A magasabb (175-185 cm) nők...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A magasabb (175-185 cm) nők szeretnének 190+ -os férfit inkább, vagy ez nem szempont nekik egyáltalán?

Figyelt kérdés
Ha én ilyen magas férfiként a magasabb nőkhöz vonzódom, náluk általában több esélyem van, mert én is magasabb vagyok? Úgy érzem sokszor látok magas nőket saját magukkal egy magas férfiakkal, vagy néha tőlük alacsonyabbakkal is. Most tegyük fel minden más tényező változatlansága mellett, tehát amúgy külsőre más dolgokban, belsőre, egzisztenciára rendben vagyok.
2021. máj. 12. 19:40
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
0%

9.-nek.

He? Láttad a TOP GUN című filmet?

2021. máj. 12. 21:18
 12/31 anonim ***** válasza:
79%
Én mivel 175 centi vagyok ha legalább egy magas velem egy pasi már örülök. Ha magasabb csak plusz pont még. A magas nőknek amúgy is nehéz a pár választás
2021. máj. 12. 21:21
 13/31 anonim ***** válasza:
58%
Én 175 vagyok. Alacsonyabb azért ne legyen nálam, mert ez eddig az összes alacsonyabb pasit zavarta a környezetemben. Én meg nem akarok az ő komplexusaival küzdeni. Engem amúgy az se érdekelne, de emiatt már igen. Az, hogy mennyivel magasabb nálam, az nekem tök mindegy. Viszont túl válogatós vagyok, mivel alapból kevés magas pasi van, azok is elbuknak nálam általában minden mással 😕
2021. máj. 12. 22:59
 14/31 anonim ***** válasza:
68%

Én 173 cm vagyok, a férjem 194 cm magas.

Nekem szempont volt, hogy magasabb pasit találjak, én rosszul érezném magam, ha azonos lenne a magasságunk. Persze, ha a belső megfog, biztos nem érdekelt volna túlságosan.

2021. máj. 12. 23:38
 15/31 anonim ***** válasza:
81%
178 vagyok. 180-190 közötti pasijaim voltak. Egyszer volt alacsonyabb, olyan szinten zavart, hogy képtelen voltam elvonatkoztatni. Szerencsére más bajom is volt vele, igy hamar ment is.
2021. máj. 13. 02:02
 16/31 anonim ***** válasza:

Komolyan lányok!

Az miért van, hogy a 190 centis, 30 alatti, szikár, sportos haverom, nem talál fix nőt, amikor megtudják, hogy biztonsági őr? A bulikban, bárokban simán felszed orvos meg ügyvéd nőket, de valahogy miután kiderül a melója, és az, hogy az édesanyjával él, már egyből nem számít a 190 centi. :(

2021. máj. 13. 09:07
 17/31 anonim ***** válasza:

173 centi vagyok, tehát kicsit alacsonyabb, mint a megadott. Nekem az a lényeg, hogy azért alacsonyabb ne legyen. De fölfelé teljesen mindegy, hogy 175 centi vagy 2 méter.

16-os, nagyon egyszerű: mert nem csak az számít, hogy sportos meg 190 centi. :)) Ez csak egy nagyon kis szelete annak, hogy érdemes-e a másikkal együtt lenni vagy sem.

2021. máj. 13. 09:22
 18/31 anonim ***** válasza:

17.-re.

Na igen, de mit csináljon az, akit már ránézésre offolnak, mert 180 alatti? Miközben mondjuk kockás a hasa, 30 centis a kárszege, van 2 diplomája és 600+ a fizuja?

2021. máj. 13. 09:36
 19/31 anonim ***** válasza:
180 alatti pont jó egy 170 vagy 160 alattival :)
2021. máj. 13. 09:45
 20/31 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat! Aki olyat írt, annak válaszolok külön.

16. Mert a nők nézik kapcsolatra azt is, hogy mi a férfi státusza, anyagi helyzete. Ha gyereket akarnak egyszer akkor azért, de ha nem akarnak gyereket, akkor is bennük van, hogy ezt nézzék hosszú távnál. Bár szerintem ezt te is tudtad, nem mondtam újat. Ha zavarja, akkor a barátod majd tesz valamit azért, hogy jobb legyen az élete. Nem máról holnapra, hanem hosszabb távon.

18. Én 190 feletti férfi vagyok, de az egyik gyerekkori legjobb barátom 168 cm. Őrá is igazak ezek kb amiket elmondtál, tehát elég sikeres lett az életben. Jól keres, kigyúrta magát, diploma, stb. És tud csajozni. Csak annyi, hogy a 165 és az alatti lányokat hajtja az esetek 95%-ában. És köztük mindig akad neki valaki a horogra. Konkrétan több nővel volt, mint én. Bár ez nem verseny és nem csak ez számít, csak példaként mondom, hogy ő sem az ereit vagdosta soha azért, mert alacsony. Bár nyilván rá is hatással volt a dolog, de tesz ellene.

2021. máj. 13. 09:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!