Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajozási, ismerkedési szempontból Pesten albérleti szoba vagy Szegeden saját lakás? Ezek közül hol élnétek?
Ezen őrlődöm hová költözzek, hol folytassam az életem. Szegeden élek. Rengeteg régi barátom, ismerősöm Pesten él már és ők is "hívnak/várnak", de számomra is csábító pl karrier szempontjából a főváros. Nem csak a nőzés, csajozás, ismerkedés létezik a világon, de most ilyen szempontból érdekelnek a válaszok első sorban azért ebben a kategóriában teszem fel a kérdést. Szegeden most pont úgy állok, hogy 15-16 millióért tudnék venni egy garzont és tudnék egyedül lakni végre. Vagy Pesten albérleti szoba játszana lakótárssal, mert a havi bevételem még nem akkorra, hogy ki tudjak venni egy jó egész lakást, ha azt akarom maradjon is valami hónap végére a meglévő félretett pénzemet pedig nem apasztani akarom így, hanem növelni. És most másik 10-15 millió lakáshitelt sem tudnék felvenni a pénzemhez, hogy Pesten is tudjak valami értelmes lakást venni. Félretett pénzem különböző okokból viszonylag sok van, de havi új bevételem jelenleg nem azzal arányosan sok.
Csajozási szempontból mi a jobb? Inkább Szegeden éljek egyedül saját lakásban, vagy Pesten annyival több nő van és annyival jobban "megéri", hogy inkább ott éljek albérleti szobában lakótárssal? És én is tudom nem lesz saját lakással/egyedül lakással Casanova az, aki előtte lúzer volt, stb-stb, de szerencsére egyik végletben sem állok, de gondolom segít az egyedül élés, ennyi éves férfinél már ezek is előkerülnek a nőknél szempontként.
28/F
Istenem megint egy a lakhatas es csajozas a tema.
Ne a hid alatt lakj, ennyi. Az, hogy kivel, hol kit erdekel?
Azt a not meg felejstd el, aki ezen pattog, nem er annyit
Csajozáshoz Pest, vagy saját lakás, vagy olyan haverral közös albérlet, aki szintén csajozni akar.
Nem a lakás a lényeg, Pesten mindennap van valahol buli, sok az ember, több a lehetőség.
Ismerkedéshez meg teljesen mindegy.
1. Legalább a kérdés leírását olvasnád végig. Direkt az ilyen hülye kommentek elkerülésére írtam oda a végére, hogy "én is tudom nem lesz saját lakással/egyedül lakással Casanova az, aki előtte lúzer volt". El sem olvastad. Miért nem lehet értelmesen, segítő szándékkal a kérdésre válaszolni? Mintha egy jó barátod kérdezne tőled.
2. Köszi! De szerintem ezt sok nő nézi, hogy pl egyedül laksz-e már, vagy még mondjuk albérletben lakótársakkal.
Szegeden megveszed a lakást, aztán max kiadod és abból fedezed a pesti albit?
Feltéve, ha (nagyobb) hitel nélkül megy ez. Csak egy ötlet. De Szeged sem rossz.
Illetve el kéne döntened, hol akarsz hosszú távon élni, gyökeret verni. Hol akarsz családot, ott érdemes ismerkedni is. Ha munka szempontjából jó Szeged, és nem is vagy egyedül, vannak ott is barátaid, akkor maradhatsz, mert élhető város. Könnyebb szerintem felmenni később is Budapestre, mint onnan lejönni vidékre.
Te, ezt muszáj havi 2-3 alkalommal megkérdezned?
Na mindegy, itt a szokásos válaszom: Szeged. Nagy, egyetemi város. Pezsgő kultúrális élet. Szép. Van víz.
Budapesten SOKKAL nehezebb csajoznod, ha csóró vagy.
Saját lakás Szegeden. Ha megszorulnál, onnan senki nem rak ki, valami kulimunkával még mindig ki tudod fizetni a rezsit.
Szeged egy nagy város magyarországi viszonylatban, pezsgő egyetemi élettel, Budapest már túl sok néha.
Budapesten összeverődik az ország szemete, van miből válogatni, csak sajnos nincs nagyon mit válogatni...
Ajánlom a Belgának a Budapest című számát.
Ooo akik budapestet szidjatok jartatok mar valaha itt ket percnel tobbet vagy ismeritek es nem a tv2 hiradojabol ertesultok mi van itt?
Nem az antikrisztus lakik itt es nem egy ferto, sok normalis emberrel.
Ez kb olyan, mintha fikaznam a tobbi nagyobb varost ugy, hogy kozom nincs hozza
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!