Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az a tévhit, hogy kövér barátnőt könnyű találni, örülnek ha valaki szóba áll velük?
Talán azért, mert a lónak a másik végén vagy és ilyen extrém, betegesen túlsúlyos ember meg nagyon kevés van.
Viszont olyan, akin van vagy 20-50 kg felesleg olyat már könnyebb találni.
A rettentően nagy túlsúly egyáltalán nem vonzó, sőt, undorító.
Plusz, egészségügyi problémák is hamarabb előfordulnak ilyen esetben. Ha még egy eleve elhízott nő terhes is lesz, akkor még úgyse fog lefogyni szülés után.
Amikor "hajts kövér csajokra, hálásak lesznek" szöveggel etetnek, akkor általában a 80-110 kg közötti nőkre gondolnak. Általában mozgásszegény környezetük, rossz étrendjük vagy esetleg hormonális zavaraik vannak, amitől elhíznak valamennyire.
Amiről te beszélsz (160+ kg), az már komoly pszichológiai probléma, evéskényszeres emberek, akik gyakorlatilag passzív öngyilkosok. Amire az ilyen embernek a legkevésbé van szüksége, az egy olyan ember, aki bátorítja, hogy maradjon ebben az állapotban, mivel ha szerelembe estek, aggódhat azon is, hogy ha elvesztené a rengeteg zsírt, ami fojtogatja, akkor elhagyod, mivel te egy betegesen eltorzult testhez vonzódsz, nem a normál állapothoz.
"Ha még egy eleve elhízott nő terhes is lesz, akkor még úgyse fog lefogyni szülés után."
=> Nem kéne általánosítani... 79 kilóval estem teherbe anno, 90-nel mentem szülni , 2 év múlva 62 voltam (2011-ben). Most 63 vagyok...
És ismerek magamon kívül mást is, akinek gyerek után sikerült csak lefogyni, előtte nem.
Igaz, ez a kérdező szempontjából lényegtelen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!