Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ilyen könnyű csajozni, ha tudsz külföldön csajnak munkát és szállást szerezni? (Mint az Aranyélet c. sorozatban)
Ott is az volt, hogy volt valami svihák pali, aki tudott volna valami alja munkát és tömegszállásos lakást szerezni így kezdetnek egy kiszolgáltatott proli csajnak. Értem én, hogy itthon nehéz megélni, mert szörnyű az itthoni helyzet. De egyből ennyire szemérmetlenül rá kell mászni és le kell feküdni minden pasival, aki ilyen lehetőséget kínál?
Ezt csak azért kérdem, mert a csaj akivel össze fogunk jönni, szintén anyagi okok miatt el fog menni Angliába (aztán majd én is utána), és neki is van ilyen, de még nagy szerencse, hogy csaj ismerőse van, aki ezeket a kezdeti nehézségeket megoldja neki. Ha pasi ismerőse lenne, akkor 100% hogy le kéne feküdnie vele + kinyalni a seggét és rámászni. Ez az alap a nőknél egy ilyenért.
Köszi kérdező, a reggelim máris visszajött.
Segget nyalni? Hülyevagyó? A többi stimmel de ez nem fér össze a fejembe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!